Σοφικό Κορινθίας: Αρδευτικά έργα & κατασκευή υδατοδεξαμενής για την προστασία του δάσους από τις πυρκαγιές

0
127
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σοφικό Κορινθίας επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με το Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού Κορινθίας Πύραρχο Χρήστο Πλατά. κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κορινθίας και τον προϊστάμενο αυτής κ. Νίκο Λούτα, προκειμένου στην έναρξη έργου κατασκευής αρδευτικών έργων και ειδικότερα ανέγερση δεξαμενής.

Στα πλαίσια της εργολαβίας «Κατασκευή αρδευτικών έργων στους Δήμους Κορίνθου και Νεμέας» θα πραγματοποιηθεί ανέγερση δεξαμενής από σκυρόδεμα 400 κυβικών μέτρων, πολλαπλών χρήσεων στη δασώδη περιοχή του Σοφικού. Η Δεξαμενή εκτός όλων των άλλων θα εξυπηρετεί κυρίως την αντιπυρική προστασία της περιοχής. Αναφερόμαστε σε περιοχή όπως και πολλές του νομού Κορινθίας με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και ανεκτίμητο φυσικό επίσης πλούτο και η ενίσχυση των αντιπυρικών υποδομών σε τέτοιες περιοχές είναι από τις προτεραιότητες της νέας Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τέλος από τη συγκεκριμένη δεξαμενή θα δίνεται η δυνατότητα του ανεφοδιασμού ακόμα και ελικοπτέρων.

Ο κ. Γκιολής με τον Πύραρχο κ. Πλατά αφού έκαναν επίβλεψη του προβλεπόμενου χώρου  όπου ξεκινάει το έργο εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ευχήθηκαν αμφότεροι σ ένα καλοκαίρι με όσο το δυνατόν λιγότερες επικείμενες πυρκαγιές έχοντας πάντα την ελπίδα της συμμόρφωσης των πολιτών στους κανόνες της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου στην εξασφάλιση της προστασία των φυσικών περιοχών του νομού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn