Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δωρεά 11,9 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση αναγκών στο Σύστημα Υγείας & τους Δήμους της Χώρας

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Ελλάδα, η οποία έχει σημαντική θέση στην καρδιά και το έργο του Ιδρύματος θα λάβει δωρεά συνολικού ύψους $11,9 εκατ. (€11 εκατομμυρίων) προσβλέπωντας στην αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν τόσο από την πανδημία όσο και από την πρόσφατη κοινωνικό – οικονομική κρίση

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην άμεση υποστήριξη εργαζομένων στις ΜΕΘ των Νοσοκομείων Αναφοράς. Δεδομένων των συνθηκών με τις οποίες βρισκόμαστε αντιμέτωποι σήμερα, το ΙΣΝ προχωράει σε ένα σημαντικό βήμα, προσφέροντας $8,1 εκατομμύρια (€7,5 εκατομμύρια) για να υποστηρίξει την καρδιά του εθνικού συστήματος υγείας, και συγκεκριμένα το προσωπικό των νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται ασθενείς νοσούντες από τον COVID-19.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της αλτρουιστικής προσπάθειας των ηρώων της πρώτης γραμμής στη μάχη ενάντια στην πανδημία, οι οποίοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, το ΙΣΝ θα προσφέρει ισάξια τιμητική αμοιβή σε περίπου 5.000 νοσηλευτές, γιατρούς και προσωπικό καθαριότητας που εργάζονται στις ΜΕΘ των νοσοκομείως αναφοράς για τον COVID-19 ή σε κλινικές Covid-19.

Η συνεργασία με τον δημόσιο τομέα αποτελεί συνήθη πρακτική του ΙΣΝ, εδώ και χρόνια, ως αποτελεσματικό μέσο για την ενίσχυση του τομέα δημόσιας υγείας στην Ελλάδα. Ενδεικτικό παράδειγμα συνεργασίας του ΙΣΝ με τον δημόσιο τομέα αποτελεί η υπό εξέλιξη Πρωτοβουλία για την Υγεία, συνολικού ύψους άνω των €400 εκατομμυρίων. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιείται η αναμόρφωση και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της δεύτερης ΜΕΘ και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε συνεργασία του ΙΣΝ με τον Θανάση και τη Μαρίνα Μαρτίνου.

Επίσης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ προχωρά στην προμήθεια τροφίμων των Κοινωνικών Παντοπωλείων σε όλους τους δήμους ανά την Ελλάδα για διασφάλιση άμεσης πρόσβασης σε βασικά επισιτιστικά αγαθά των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Η δωρεά θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία και επίβλεψη της Deloitte, προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση, αποτελεσματική και διαφανής πρόσβαση στα τρόφιμα.

Ξεκινά άμεσα η εφαρμογή ενός διαφανούς συστήματος παροχής voucher σε συνεργασία με δήμους ανά την Ελλάδα για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί, από Σεπτέμβριο μέχρι Δεκέμβριο του 2020.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn