Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας: Δυνατότητα ολοκλήρωσης του προγράμματος τηλεκατάρτησης επιστημόνων

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ευχαριστεί όλους τους ενδιαφερόμενους επιστήμονες του προγράμματος τηλεκατάρτησης, που εμπιστεύτηκαν ώς πάροχο την Αναπτυξιακή του εταιρία.

Παρά την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης  (voucher), το Επιμελητήριο σας δίνει την δυνατότητα ολοκλήρωσης της κατάρτισης και πιστοποίησης στα εκπαιδευτικά προγράμματα που επιλέξατε. Επιπλέον, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα παρακάτω:

  • Η πλατφόρμα τηλεκατάρτισης www.edimitra.gr θα παραμείνει ενεργή μέχρι 03/05/2020 και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε κανονικά εκπαιδευτική διαδικασία για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν την κατάρτιση τους.

  • Σε περίπτωση που κάποιος/α δεν ολοκλήρωσε στον παραπάνω χρόνο την εκπαίδευσή του και επιθυμεί την συνέχιση της, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε μέχρι την Παρασκευή 01/05/2020 με email στο anaptaxiaki@korinthiacc.gr.

  • Όποιος/α ολοκληρώσει το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει με την παρακολούθηση 67 ωρών, θα λάβει «Βεβαίωση Παρακολούθησης» από τον φορέα μας.

  • Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία, εφόσον υπάρξουν αντίστοιχες ανακοινώσεις από το Υπ. Εργασίας.

  • Παρακαλούμε όπως απαντήσετε σε επτά (7) ερωτήσεις στο «Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης πλατφόρμας edimitra Εκπαιδευομένων»,  πατώντας πάνω στο σύνδεσμο https://forms.gle/8ME67jknvXFGfQzo7 , διαδικασία η οποία διαρκεί ένα (1) λεπτό, βοηθώντας μας με τον τρόπο αυτό να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες.

    Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή απορία.

    Για  πληροφορίες επικοινωνήστε: 2741024464,  anaptyxiaki@korinthiacc.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn