Δήμος Πατρέων: Μέτρα ανακούφισης του λαού της Πάτρας

0
108
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σειρά μέτρων για την οικονομική ελάφρυνση των δημοτών της Πάτρας λόγω πανδημίας του κορονοϊού εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης της οικονομικής επιτροπής. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον δήμο, “προτάθηκε η περαιτέρω μείωση του οικιακού συντελεστή του ανταποδοτικού τέλους στην καθαριότητα και στον ηλεκτροφωτισμό από 1,50 που είναι σήμερα σε 1,20 για το δήμο Πατρέων, καθώς και για τις δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες, όπου ισχύει τώρα ο συντελεστής 1,50“.

Επίσης, προτάθηκε “η απαλλαγή ενοικίων από ακίνητα και καταστήματα που έχει εκμισθώσει ο δήμος καθώς και η απαλλαγή ενοικίων από κυλικεία στα σχολικά συγκροτήματα και από κυλικεία κοιμητηρίων, καθώς και δημοτικών γηπέδων, για όσο χρονικό διάστημα έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού“.

Στο ίδιο πλαίσιο, προτάθηκε “η απαλλαγή των επιχειρήσεων που ανήκουν στον επαγγελματικό συντελεστή 3,40 – 1,80 – 1,20 – 0,9, καθώς και των ξενοδοχείων που ανήκουν στον συντελεστή 4,5 και έχει απαγορευτεί η λειτουργία τους, σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για το χρονικό διάστημα που ισχύει η αναστολή λειτουργίας αυτών των επιχειρήσεων, λόγω κορονοϊού“.

Ακόμη, προτάθηκε “η απαλλαγή από τα τέλη παραχωρημένων κοινοχρήστων χώρων (τέλος κατάληψης τραπεζοκαθισμάτων), για τις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους και για όσο χρόνο χρειαστεί λόγω των μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς και από το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των καταστημάτων 0,5%, από το τέλος διαμονής παρεπιδημούντων 0,5% και από το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης – ζωντανής μουσικής 5%“.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δήμο, “συνεχίζουμε και για το έτος 2020 τις μειώσεις σε ποσοστό 50%, αλλά και απαλλαγές κατά 100% των ευπαθών ομάδων από τα ανταποδοτικά τέλη“.

Όσον αφορά το οικονομικό κόστος των μέτρων ανακούφισης, ο δήμος επισημαίνει ότι “οι προτάσεις μας αυτές θα φέρουν επιδείνωση των οικονομικών του δήμου μας σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας του και για να μπορέσουμε να κρατηθούμε όρθιοι στην πορεία, απαιτείται διεκδίκηση από την κυβέρνηση μεγάλης χρηματοδότησης“.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, “θα υποχρεωθούμε σε τροποποίηση του σχεδιασμού μας σε σχέση με δαπάνες που έχουμε προγραμματίσει, διαφυλάσσοντας την μισθοδοσία των εργαζομένων μας και την λειτουργία των υπηρεσιών“.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn