Η Ελλάδα έδρασε έγκαιρα ενάντια στον κορονοϊό, αλλά ούτως ή άλλως θα χτυπηθεί οικονομικά “The Washington Post”

0
100
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Ελλάδα έχει έναν από τους γηραιότερους πληθυσμούς της Ευρώπης, ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης αποδυναμωμένο από μια δεκαετία λιτότητας, και υπήρχε ανησυχία στην Αθήνα ότι αυτοί οι παράγοντες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραγωδία.

Όμως, προς έκπληξη πολλών, η Ελλάδα έχει αποφύγει μέχρι στιγμής αυτό το τρομερό σενάριο, και εμφανίζεται ως παράδειγμα για το πώς ακόμη και μια ευάλωτη χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει τον ιό εάν κινείται γρήγορα και πείθει τους ανθρώπους να λάβουν σοβαρά την απειλή.

Όμως, σε μια οδυνηρή ανατροπή για μια χώρα που είχε αρχίσει να βγαίνει από την οικονομική της δυσκολία, ακόμη και μια επιτυχημένη αντίδραση ενάντια στον ιό δεν θα σταματήσει την επίπτωση. Η Ελλάδα προβλέπεται να αντιμετωπίσει ένα από τα βαρύτερα οικονομικά χτυπήματα στην Ευρώπη, λόγω της τεράστιας εξάρτησής της από τον τουρισμό. Η ίδια βιομηχανία που βοήθησε να τραβήξει τη χώρα από την ύφεση είναι τώρα έτοιμη να την στείλει ξανά στην δύνη οικονομικών προβλημάτων.

Ο τουριστικός τομέας αντιπροσωπεύει περίπου το 25% του ελληνικού εργατικού δυναμικού – περισσότερες από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας. Αυτή τη στιγμή, όλα αυτά είναι στον αέρα. Και ενώ οι Έλληνες αναμένουν ότι η χώρα τους θα μπορέσει τελικά να μετατραπεί σε έναν σχετικά ασφαλή προορισμό, δεν είναι σαφές πότε οι παγκόσμιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα επιτρέψουν στους αλλοδαπούς να κάνουν διακοπές τόσο εύκολα όσο κάποτε.

Μια πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), εξετάζοντας τις επιπτώσεις των lockdowns σε περισσότερες από 40 προηγμένες χώρες, προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απότομη οικονομική μεταβολή.

πηγή:https://www.washingtonpost.com/

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn