covid-19: Σε καραντίνα το Κρανίδι τις επόμενες ώρες, 150 μετανάστες θετικοί στον ιό!

0
26
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην δομή μεταναστών στο Κρανίδι, εντοπίστηκαν περισσότερα από 150 θετικά κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στα 470 δείγματα που ελήφθησαν την Κυριακή. Τα δείγματα ελήφθησαν μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε 28χρονη έγκυο από τη Σομαλία, η οποία παραμένει σε υγειονομική απόμονωση στο ξενοδοχείο το οποίο λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών. Και οι 150 που βρέθηκαν θετικοί είναι ασυμπτωματικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά δύσκολη» καθώς στη δομή διαμένουν κυρίως Σομαλοί αλλά και μετανάστες από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής οι οποίοι είναι δύσκολοι στην επικοινωνία και τη συνεννόηση.

Λόγω της κατάστασης, σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους μπαίνει η περιοχή του Κρανιδίου για δύο εβδομάδες, με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Θα απαγορευθεί η κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί και αναστέλλεται η λειτουργία λαϊκών αγορών για 14 ημέρες.  Η δομή μπαίνει σε στεγανοποίηση και ο δήμος σε συνεργασία με την περιφέρεια έχει αναλάβει το κομμάτι της τροφοδοσίας και του υγειονομικού εξοπλισμού.

Εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα επιδημιολογικά στην Ελλάδα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn