Τα Global Arts Studios & το Σωματείο Λόγου και Τέχνης ΑΛΚΥΩΝΙΔΕΣ μας προσφέρουν δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο δημιουργικής γραφής

0
65
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα Global Arts Studios σε συνεργασία με το Σωματείο Λόγου και Τέχνης <ΑΛΚΥΩΝΙΔΕΣ> προσφέρουν δωρεάν το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο ”Προσωπικές Ιστορίες, το βίωμα στη δημιουργική γραφή”.

ΚΥΚΛΟΣ: 4 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 εβδομάδες
ΈΝΑΡΞΗ: την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα ανοίξει το πρώτο μάθημα στην πλατφόρμα της σχολής. (θα ενημερωθούν σχετικά οι συμμετέχοντες)
Εισηγήτρια: Μαρία Παπανικολάου Μ.Α

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ΕΦΗΒΟΥΣ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Δεν υπάρχει περιορισμός στη συμμετοχή, μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να γράψουν, ανεξάρτητα από τη συγγραφική εμπειρία. (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να χρησιμοποιηθεί η διαδικασία της προσωπικής μνήμης, της εμπειρίας και του βιώματος στη συγγραφή λογοτεχνικών κειμένων. Η εμπειρία, το βίωμα και η προσωπική μνήμη μετουσιώνονται σε λογοτεχνία και μυθοπλασία.

Επεξήγηση:

Στο σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια Ιστορία από τη ζωή μας και μέσα από αυτή να προσεγγίσουμε τις έννοιες της καθημερινότητας, της εμπειρίας, του βιώματος και της μνήμης ως εργαλείων για να γράψουμε μικρές ιστορίες με αληθινά ή αληθοφανή στοιχεία.

Περιγραφή σεμιναρίου

4 διαδικτυακά βίντεο-μαθήματα διάρκειας 15 λεπτών.
Ασύγχρονες και συγχρονισμένες συναντήσεις με την εισηγήτρια
Παρακολούθηση εργασιών
Σημειώσεις Θεωρίας

Περιγραφή Μαθημάτων

Μάθημα 1
Η αφήγηση μιας προσωπικής ιστορίας. Πως προσεγγίζουμε τη διαδικασία αφήγησης. Εργαλεία και τεχνικές. Κείμενα αναφοράς στη λογοτεχνία.

Μάθημα 2
Οι έννοιες του χρόνου, της διάρκειας και του ρυθμού στην προσωπική αφήγηση. Παιχνίδια με την έννοια του χρόνου. Κείμενα αναφοράς στη λογοτεχνία.

Μάθημα 3
Το βίωμα, η εμπειρία και η καθημερινότητα, υλικό για προσωπική αφήγηση. Κείμενα αναφοράς στη λογοτεχνία. Ο μονόλογος.

Μάθημα 4
Η διαδικασία της μνήμης στην αφήγηση προσωπικών ιστοριών. Θεωρία και κείμενα αναφοράς.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθεί ψηφιακά πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και δημιουργήθηκε από το σπίτι ως πνευματική προσφορά σε καιρούς δύσκολους με την υποστήριξη του Σωματείου Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες» και των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών GLOBAL ARTS STUDIOS.
ΤΗΛ: 27410-73509

Για εγγραφές: https://eclass.globalarts.gr/?fbclid=IwAR3m6TUdpkFqA2_9pguLqNsMzQEe1NWbq5ng5x4wtZkgjAL7nekCPHrZkIE

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn