Π.Πιτσάκης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα Δημοτικά Τέλη

0
88
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος  Παναγιώτης Πιτσάκης, σε συνέχεια του αιτήματος με αρ. πρωτ. 2060 30/03/2020 προς όλους τους Δήμους της Κορινθίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους δημάρχους της Κορινθίας και τους ζήτησε, να πάρουν απόφαση τα Δημοτικά Συμβούλια, προκειμένου να απαλλαγούν από τα ανταποδοτικά τέλη (τέλη καθαριότητας & φωτισμού και φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων) και από την καταβολή των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για όσο καιρό διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα, όλες οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε καθεστώς υποχρεωτικής αναστολής  της λειτουργία τους κατόπιν κυβερνητικής απόφασης και εκείνες που πλήττονται και ανήκουν στη λίστα με τους ΚΑΔ που έχει δημοσιεύσει το Υπουργείο Οικονομικών.

Στην πρόταση του Προέδρου κ. Πιτσάκη ανταποκρίθηκαν άμεσα οι δήμαρχοι Κορίνθιων, Λουτρακίου – Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (έχει περάσει από Δ.Σ), Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου και Νεμέας & Βέλου – Βόχας, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι άμεσα θα παρθεί απόφαση από τα  Δημοτικά Συμβούλια τους, για απαλλαγή των επιχειρήσεων όσο καιρό διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα.

Επιπλέον, η ανωτέρω απόφαση μου καλούνται να πάρουν τα Δ.Σ. των δήμων νομιμοποιείται κατ εφαρμογή των παραγράφων  8 και 9 του τριακοστού έβδομου άρθρου όπως δημοσιεύτηκε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – ΦΕΚ 68/Α/20-3-2020.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία, απαραίτητη αυτή την στιγμή για να μην πνιγούν στην κυριολεξία οι επιχειρηματίες, που δεν έχουν πλέον καμία άλλη διέξοδο για να

διατηρήσουν τα καταστήματα τους, τα οποία κανείς αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξουν και πάλι.

Ελπίζουμε όλοι οι Δήμοι της Κορινθίας να ανταποκριθούν με την άμεση εφαρμογή του μέτρου, στο πλαίσιο  της ανακούφισης και του περιορισμού της ζημιάς των Κορινθιακών επιχειρήσεων προκειμένου να βοηθηθεί η οικονομία του νομού μας και η ρευστότητα των επιχειρήσεων. 

 

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Πιτσάκης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn