Ο κορονοϊός μπορεί να εξαπλώνεται από τον αέρα απλώς με την αναπνοή!

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστήμονες της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (NAS) των ΗΠΑ θεωρούν πιθανό κάτι ανησυχητικό: ότι ο νέος κορονοϊός που προκαλεί τη νόσο Covid-19, μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αέρα και της απλής αναπνοής, χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθεί από μεγάλα σταγονίδια που εκτινάσσουν οι ασθενείς με το βήχα ή το φτάρνισμα.

Στο μυαλό των επιστημόνων που ασχολούνται με αυτό το θέμα, δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο ιός εξαπλώνεται στον αέρα», δήλωσε η ειδική στα αερολύματα Λίντια Μοράβσκα του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Κουίνσλαντ στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Τα αερολύματα μπορούν να παράγονται απλώς μέσω της ομιλίας και της αναπνοής. «Όταν κάποιος βήχει ή φταρνίζεται, στρέφει το πρόσωπο του. Όμως αυτό δεν συμβαίνει, όταν μιλάμε και αναπνέουμε», λέει ο ιολόγος Τζούλιαν Τανγκ του βρετανικού Πανεπιστημίου του Λέστερ και προειδοποιεί ότι η παραμονή σε κλειστό χώρο με κάποιον ασθενή για πάνω από 45 λεπτά μπορεί να οδηγήσει σε μετάδοση του ιού απλώς μέσω της αναπνοής. Γι’ αυτό, συνιστά καλό αερισμό των κλειστών χώρων.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει πλέον να συστήσει σε όλους τους ανθρώπους στις ΗΠΑ να φοράνε μάσκες σε δημόσιους χώρους για να μειώσουν την εξάπλωση του ιού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn