Οι βασικές επιπτώσεις της αποχής από το σεξ

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η σεξουαλική ζωή αποτελεί αδιαμφισβήτητα δείκτη σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, ενώ οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα οφέλη από τη συχνή σεξουαλική επαφή είναι περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η αποχή από το σεξ μπορεί να φέρει επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και να παρατηρηθούν αλλαγές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρεις από αυτές…

Χειρότερη μνήμη

Μελέτες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε επιστημονικές εκδόσεις, έχουν δείξει ότι η σεξουαλική επαφή προωθεί τη διαδικασία δημιουργίας νέων νευρώνων στον εγκέφαλο, ενισχύοντας τις πνευματικές επιδόσεις και τη μνήμη.

Περισσότερο στρες

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Biological Psychology υπέδειξε ότι το σεξ συσχετίζεται με καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Επίσης, παρατηρήθηκε ότι το σεξ λειτουργεί σαν «μηχανισμός διαχείρισης» του στρες, αφού συνδέεται με μικρότερη αύξηση στα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης υπό συνθήκες πίεσης. Έτσι όταν υπάρχει αποχή από το σεξ αυξάνεται σε κάποιο βαθμό το στρες.

Πιο αδύναμο ανοσοποιητικό

Το σεξ προστατεύει από κρυολογήματα και άλλες λοιμώξεις, δείχνει μελέτη του 2004 που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Psychological Reports. Σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνητών, το σεξ συσχετίζεται με αυξημένα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α (IgA) στον οργανισμό, ενός αντιγόνου που αποτελεί την «πρώτη γραμμή άμυνας» ενάντια στο κρυολόγημα και τη γρίπη.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn