ΠΑΣ Κόρινθος | Μας οφείλει 20.000 ευρώ ο δήμος Κορινθίων

0
258

Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Κορινθίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο Κορίνθου.
Αμέσως μετά την συνάντηση, η Διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της για την μη κλήση του σωματείου, αλλά και για όσα ειπώθηκαν
Ελπίζοντας τέλος να αποδοθεί δίκαιη λύση δημοσιεύοντας και τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ:

Κατα τη σημερινή συγκέντρωση των αθλητικών σωματείων στον Δήμο Κορινθίων
(στην οποία δε μας προσκάλεσε η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της τοπικής κοινότητας Κορίνθου),ακούσαμε απο τη Νεα Δημοτική αρχή ενώπιον των εκπροσώπων αθλητικών σωματείων τις εξής ανακριβείς τοποθετήσεις.
α) Οτι το Δημοτικό Συμβούλιο που πήρε την απόφαση για την επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών σωματείων έγινε τον Αύγουστο του 2018.
β) Οτι ΔΕΝ πάρθηκε απόφαση επιχορήγησης του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20.000 ευρώ για την συμμετοχή του στην Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Για τον λογο αυτό δημοσιοποιούμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αποφυγή παρερμηνειών και εντυπώσεων.
Το εν λόγω Δημοτικο Συμβούλιο διεξήχθη στις 19 Νοεμβρίου του 2018 και πάρθηκε απόφαση κατα πλειοψηφία ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ το ποσό των 20.000 ευρω.
Αναρτήθηκε δε η απόφαση αυτή στην διαύγεια στις 28/1/2019

Περιμένουμε απο τη Νεα Δημοτικη αρχή να υλοποιήσει την Δημοτική απόφαση, οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί συμπαιγνία και να υπενθυμίσουμε ότι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τάχθηκαν υπέρ της αλλαγής της Δημοτικής αρχής, ώστε να σταματήσουν οι πρακτικές που έφεραν τον αθλητισμό και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο σε τέλμα.

ΥΓ 1: Επειδή είναι ολοφάνερο δίχως ίχνος αμφισβήτησης πλέον ότι της ομάδος μας ο Δήμος Κορινθίων οφείλει 20.000 ευρώ οτιδήποτε άλλο εκτός της υλοποίησης της απόφασης θα μας βρει αντίθετους με ότι συνεπάγεται αυτό.