Οι δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον υπουργό υποδομών

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στη χθεσινή συνάντηση των δημάρχων της Κορινθίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Κ. Καραμανλή και τον ΓΓ Υποδομών κ. Γ.Καραγιάννη παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ.Χρ. Δήμα , συζητήθηκαν διεξοδικά πλήθος θεμάτων τα οποία απασχολούν τον Νομό , τα σημαντικότερα των οποίων για τον Δήμο μας είναι :

Η ολοκλήρωση των συμπληρωματικών αντιπλημμυρικών έργων παροχέτευσης των όμβριων υδάτων από τα έργα της Νέας Εθνικής Οδού σε φυσικούς υδάτινους αποδέκτες , κορυφαίο για εμάς ζήτημα άμεσης αντιμετώπισης. Με ικανοποίηση δεχτήκαμε την διαβεβαίωση του Υπουργού ότι είναι έτοιμες οι σχετικές μελέτες , έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις και τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του νέου έτους.

Η διάβρωση των ακτών πρόβλημα μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας , ο οποίος με μια ακτογραμμή 35 χλμ αδυνατεί να προστατέψει δημόσιες υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες. Ενημερωθήκαμε ότι η συνολική αντιμετώπιση του φαινομένου δεν έχει ακόμη συγκεκριμένο ορίζοντα υλοποίησης. Είναι λοιπόν για εμάς απαραίτητο η πολιτεία να δρα έγκαιρα και αποτελεσματικά στα κατά τόπους επείγοντα προβλήματα, κάτι το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικούμε με επιμονή.

Η παραχώρηση της παλαιάς γραμμής του ΟΣΕ στους Δήμους. Το ζήτημα έτυχε θετικής αντιμετώπισης και θα εξεταστεί αναλυτικά στο προσεχές χρονικό διάστημα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn