Αλμυρή | Ποιός έχει την ευθύνη για την καταστροφή;;;

0
319
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ηταν θέμα χρόνου να συμβεί και συνέβη με καταστροφικό τρόπο.

Η Αλμυρή παραδόθηκε στο έλεος της αυθαιρεσίας, της έλλειψης αντιπλημμυρικών υποδομών και της κακοκαιρίας.

Με κλειστούς τους χειμάρους, χωρίς καμία φροντίδα για αντιπλημμυρική προστασία από τον δήμο Κορινθίων και με τον βιασμό της φύσης η περιοχή έπαθε τεράστιες ζημιές.

Οι χείμαροι είχαν χρόνια τώρα γίνει αυλές και οικόπεδα, όποιος προλάβαινε έκλεινε ότι τον βόλευε και τόσο ο πρώην δήμος Σαρωνικού όσο και ο δήμος Κορινθίων φρόντιζαν για καλαίσθητα πεζοδρόμια και όχι για τους κοιμώμενους χειμάρους…

Ολο το παραλιακό μέτωπο της Αλμυρής είναι σφραγισμένο απο κτίρια και μάντρες…!

Μεγάλες είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από το  κύμα κακοκαιρίας σε παραλιακά καταστήματα, ξήλωσε μέχρι και το… πεζοδρόμιο στην Αλμυρή Κορινθίας.

Πλημμύρισαν σπίτια, καταστράφηκαν υποδομές..

Το μόνο καλό είναι οτι ο χείμαρος πήγε στην θάλασσα τις σκαλωσιές του ανθρώπου, που επιχείρησε να του φράξει την διέξοδο και έστεκαν εκεί 5-6 χρόνια τώρα, χωρίς κανείς να τολμήσει να τις πετάξει…!

-Μία μεγάλη επιχείρηση στην Αλμυρή Κορινθίας, καταστράφηκε ολοσχερώς από την πρωτοφανή κακοκαιρία.

Η ορμή και η ταχύτητα του νερού κατάφερε να εισχωρήσει στον χώρο της επιχείρησης με αποτέλεσμα να καταστρέψει όσα μηχανήματα υπήρχαν στον χώρο, προκαλώντας τεράστιες ζημιές!

Κανείς τώρα δεν θα αναλάβει την ευθύνη-που όμως υπάρχει και έχει ονοματεπώνυμα και το πιθανότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι…θα τα ρίξουν σε άλλους, έτσι γίνεται πάντα.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn