Σταυρέλης | Αδικος κόπος και απομόνωση…!

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
8 προσφυγές άσκησε ο πρώην Δήμαρχος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως μας ανέφερε χθες βράδυ στο Δ.Σ., κατά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ορισμό μελών στα Διοικητικά Συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία επιβεβαίωσε εκ νέου τον ορισμό των ίδιων ακριβώς μελών για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ΔΕΥΑΚ, όπως είχαν οριστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι την πρότασή μου για τους εκπροσώπους εκ μέρους των λοιπών παρατάξεων (Σταυρέλης, Στριμενοπούλου) την υπερψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι πέντε παρατάξεων (στην προηγούμενη είχε ψηφιστεί από 4 παρατάξεις-προστέθηκε και η παράταξη του κ. Καλλίρη), ενώ η μόνη παράταξη που δεν ψήφισε θετικά ήταν η παράταξη του πρώην Δημάρχου. Όπως βεβαια το ίδιο έγινε και για τους δημότες. Στο σύνολο του Σώματος η ψηφοφορία κατέδειξε 21 θετικές ψήφους (περιλαμβανομένης της παράταξης του κ. Νανόπουλου).
Ουσιαστικά απομονώθηκε η παράταξη του ενισταμένου πρώην Δημάρχου με την αποχή της στις ψηφοφορίες, αφού ούτε καν υπέβαλε πρόταση.
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Απομόνωση είναι η απάντησή μας σε τέτοιες συμπεριφορές

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn