«Παγώνει» ο καιρός: Τσουχτερό κρύο και χιόνια στα βόρεια

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η μεταβολή του καιρού άρχισε να γίνεται αισθητή από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οπότε, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες.

Από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr προκύπτει ότι στο Βαρικό Φλώρινας η θερμοκρασία έπεσε στους -4,2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Νευροκόπι στους -3,7 βαθμούς. Ο καιρός ήταν ακόμη πιο «σκληρός» στα χιονοδρομικά κέντρα και καταφύγια. Ενδεικτικά, στο καταφύγιο Λαϊλιά Σερρών ο υδράργυρος «έδειξε» -7,5 βαθμούς Κελσίου!
Καιρός: Οι παγωμένες θερμοκρασίες της Κυριακής
Καιρός: Οι παγωμένες θερμοκρασίες της Κυριακής / Πηγή: METEO.GR
Σε ποιες περιοχές έκανε μεγαλύτερη βουτιά η θερμοκρασία

Η μεγαλύτερη πτώση θερμοκρασίας, σε σύγκριση με το Σάββατο, καταγράφηκε στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου ο υδράργυρος υποχώρησε έως και 9 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.

Στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά η θερμοκρασία έκανε βουτιά 7-8 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, τον Βόλο και τη Χαλκίδα η θερμοκρασία υποχώρησε κατά 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο λεκανοπέδιο της Αττικής κατά 5 βαθμούς.
Χάρτης με πτώση της θερμοκρασίας
Η υποχώρηση της θερμοκρασίας σε κάθε περιοχή/ Πηγή: meteo
Καιρός: Ξεκίνησαν τα πρώτα χιόνια

Οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι η αλλαγή του καιρού είναι απολύτως φυσιολογική για την εποχή. Το ίδιο ισχύει και για τις πρώτες χιονοπτώσεις που άρχισαν να καταγράφονται στη χώρα. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Νυμφαίου της Φλώρινας, όπου ξεκίνησε να χιονίζει αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Τα πρώτα χιόνια «πασπάλισαν» και τη Βίγλα Πισοδερίου, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση του meteo.gr:

«Βουτιά» 10 βαθμών Κελσίου!

Σύμφωνα με το meteo.gr, o καιρός στην Ελλάδα -και κυρίως στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη- επηρεάζονται από ψυχρές και ξηρές μάζες αρκτικής προέλευσης. Οι εν λόγω μάζες κινούνται γρήγορα με κατεύθυνση ανατολική – νοτιοανατολική και ήδη περνούν τα βόρεια σύνορα της χώρας μας.

Η συγκεκριμένη κινητικότητα, όπως αναφέρει το meteo.gr, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη Βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία, σήμερα Κυριακή, να υποχωρεί έως και κατά 10 βαθμούς σε σχέση με το Σάββατο! Πέρα από τα ψυχρά χαρακτηριστικά του καιρού, αναμένονται τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό δείχνουν μια νέα πτώση της θερμοκρασίας από την προσεχή Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό, την επόμενη Τετάρτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία η ΕΜΥ εκτιμά ότι θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.
Χάρτης για καιρό
Η ψυχρή εισβολή μέχρι τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου / Πηγή: METEO.GR

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn