Στον εισαγγελέα πάνε τον δήμαρχο Βέλου δεκάδες Βελιώτες…!

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα ακόμα «μεγαλόπνοο» έργο της δημοτικής αρχής του κ.Παπακυριάκου στο Βέλο έμεινε στην μέση και αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους.

Η ασφαλτόστρωση της οδού Αγίας Μαρίνας ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου και έμεινε ,όπως επώνυμα καταγγέλουν  δεκάδες πολίτες στην μέση, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε και αν θα ολοκληρωθεί…!

Ο εργολάβος ξεκίνησε να σκάβει τον δρόμο αλλά δήλωσε αδυναμία εξαιτίας των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπισε και αποσύρθηκε…!

Οι κάτοικοι έχουν κάνει ενυπόγραφη καταγγελία και μαζεύουν υπογραφές για να πάνε στην Εισαγγελία Κορίνθου και να ζητήσουν δίωξη των υπευθύνων για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία αυτή, στο κομμάτι του δρόμου που προσπάθησε να ασφαλτοστρώσει ο δήμος περνούν σωλήνες αμιάντου οι οποίου πάνε νερό στα σπίτια των Βελιωτών…!

Φυσικό είναι ότι δεν μπορεί να φτιαχτεί ο δρόμος αν υπάρχουν σωλήνες αμιάντου,όταν μάλιστα αυτό κοινοποιήθηκε..!

Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι και ετοιμάζουν ένδικα μέσα εναντίον του δήμου Βέλου-Βόχας, όσο ο δρόμος μένει σε αυτό το χάλι, με αποτέλεσμα να υφίστανται και σοβαρή ζημιά οι επιχειρήσεις της πόλης.

Αποσπάσματα απο το κείμενο συλλογής υπογραφών κατοίκων του Βέλου:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn