Η δεύτερη συνάντηση του #FordPerformanceClubGR στο Βραχάτι

0
115
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η δεύτερη συνάντηση του #FordPerformanceClubGR είναι γεγονός!!
Κατοχοι κάθε Ford αυτοκινήτου είναι ευπροσδεκτοι να παρευρεθούν στις 12:00,στο άπλετο parking στην μεριά της παραλίας Βραχατίου..
Θα ακολουθήσει καφές σε διαμορφωμενο χώρο ειδικά για μας στο GUEST Caffe!
Θα περάσουμε ένα μεσημέρι γεμάτο Ford, νέες γνωριμίες, φωτογραφήσεις, καφέ, συζητήσεις και πολλά άλλα!!
Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής!!!

 

Η ομάδα του FordPerformanceClub.Gr έχει ως σκοπό της δημιουργία μιας μεγάλης παρέας-οικογένειας ατομων που εχουν στην κατοχή τους οχηματα FORD οποιασδήποτε κατηγορίας και χρονολογίας!
Τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλαζουν αποψεις και να υπάρχει βοήθεια για ανερχομενα θέματα οχι μονο μέσω του Facebook αλλά και μέσω συναντήσεων που θα διοργανωνονται για την ενίσχυση των διαπροσωπικων σχέσεων!!
Κάθε μέλος Ford Club είναι ευπρόσδεκτο αρκεί να μην δημιουργεί εντυπώσεις μεσω των δημοσιευσεων του για αλλα κλαμπ!! Σε αυτη την ομάδα όλοι αγαπάμε τα Ford και δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα!
Βασική προϋπόθεση για την διατηρηση της ιδιότητας του μελους είναι η τήρηση των κανόνων που έχουν δημιουργηθεί για την ομαλή λειτουργία οι οποίοι ισχύουν για όλους χωρίς εξαιρέσεις!
Η ομάδα ειναι κλειστή και θα παραμείνει ετσι για να υπάρχει η δυνατότητα προσκλησης φίλων ή γνωστων που γνωρίζουμε ότι θα διατηρησουν το καλό κλίμα που θα υπάρχει!
Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να χαλάσει αυτό το κλίμα δεν έχει θέση στην ομάδα μας!
Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε χιλιάδες μελη!
Καλύτερα λίγοι, ενεργοί και καλοί!
Κάθε μέλος θα πρέπει είναι το ίδιο σεβαστό όπως και κάθε όχημα οποιαδηποτες κατηγορίας ή χρονολογίας! Ότι εχει ο καθένας αυτό αγαπάει, φτιαχνει, κουραζεται, στεναχωριέται και ζει γι’αυτό και πρέπει να το σεβόμαστε όλοι!
Στις συναντήσεις μας απαγορεύονται οι επιδειξεις των (οδηγικών) ικανοτητων οποιουδηποτε οχηματος για την ασφάλεια των μελων μας (μαρσαρισματα, χειροφρενα, δυνατη μουσικη κλπ).
Γραφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΆ για την σωστή ανάγνωση από όλα τα μέλη καθώς και για την περίπτωση που υπάρχει κάποιο μέλος μη ελληνοφωνο να βοηθηθει με το Facebook translate.!
Υβριστικα σχόλια και απειλές απαγορεύονται αυστηρώς και είναι λόγος διαγραφής χωρίς καμία προειδοποιήση.
Επιτρέπονται οι διαφημίσεις επιχειρήσεων αρκεί να έχουν σχέση με τις μηχανοκινητες αγάπες μας!
Επιτρέπονται οι αγγελίες μόνο με την εμφάνιση της τιμής είτε από έμπορους είτε απο ιδιώτη. Παρακαλω αν εχετε πολλές αγγελίες συγκεντρωστε τις σε μια για την διευκολυνση των πωλησεων. Απαγορεύεται η συνεχόμενη επανάληψη των αγγελιών.

Για οποιοδήποτε απορία ή θέμα προκύψει μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Διαχειριστική ομάδα για να σας βοηθήσε!
Θα είμαστε δίπλα στα μέλη μας όσο μπορούμε!
Ευχαριστώ εκ μέρους όλης της διαχείρισης και της οικογένειας του FordPerformanceClub.Gr εκ των προτερων!
Με σεβασμό!

FordPerformanceClub.Gr
(Non Official Ford Performance Club)

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn