Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές

0
11
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, καθώς επίσης του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. Τα φαινόμενα τοπικά στα ηπειρωτικά θα είναι έντονα, αλλά βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν και στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 18 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 20, στην Ήπειρο από 10 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 22, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ στα βόρεια θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βόρειους και στα νότια θα στραφούν σε ανατολικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε ανατολικούς.

Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών ή και πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

Η αναλυτική πρόγνωση για σήμερα

Στη δυτική Ελλάδα βροχές και καταιγίδες αρχικά τοπικά ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση από το πρωί και από τα βορειοδυτικά.

Στην υπόλοιπη χώρα βαθμιαία και από τα ανατολικά ηπειρωτικά τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες που το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Απο τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα στα δυτκά θα εξασθενήσουν ενώ στα ανατολικά θα ενταθούν.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά, και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο. Από τις πρωινές ώρες και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: Αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και απο τις πρωινές ώρες απο δυτικές με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Από το βράδυ βελτίωση.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση.

Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn