Βελτίωση του καιρού με άνοδο θερμοκρασίας

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά το πέρασμα ενός ψυχρού μετώπου την Δευτέρα, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει ως και τους 26 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική Ελλάδα. Τοπικές βροχές αναμένονται μόνο στα βόρεια και τα δυτικά, αλλά από το απόγευμα και μετά ενδέχεται να είναι πιο έντονη η βροχόπτωση στο Ιόνιο και την Ηπειρο, με πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι σήμερα θα πνέουν νότιοι με ένταση 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από το απόγευμα η ένταση θα φτάσει από 5 έως 7 μποφόρ.
Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Από το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους στα βόρεια, πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/beltiosi-toy-kairoy-me-mikri-anodo-thermokrasias

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn