Ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες αλλά και λίγες βροχές

0
5
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν προβλέπεται να αλλάξει σημαντικά ο καιρός, τις επόμενες μέρες και την 28η Οκτωβρίου και θα διατηρηθούν οι υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της ημέρας , αλλά με αρκετή ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στις πεδιάδες και τα οροπέδια της ηπειρωτικής χώρας, καθώς η απουσία νεφώσεων σε συνδυασμό με τους ασθενείς ανέμους, είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη ψύξη του εδάφους και των χαμηλών ατμοσφαιρικών στρωμάτων.

Για το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες, και χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες οι ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 2 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25, και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα στις Βόρειες Κυκλάδες και στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης θυελλώδεις 8 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις, και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-10-2019

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους στα ανατολικά. Από το απόγευμα πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά .Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός τριημέρου – 28η Οκτωβρίου με ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-10-2019 (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Γενικά αίθριος καιρός και στα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα στα νοτιότερα τμήματα για βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn