ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ | Κάλεσμα ενότητας στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας

0
270
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι εκλογές της  7ης Ιουλίου είναι σημαντικές για την Δημοκρατική παράταξη και θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του προοδευτικού χώρου τα επόμενα χρόνια.

Η παράταξη μας δοκιμάσθηκε και πλήρωσε όσο κανένας άλλος πολιτικός φορέας την οικονομική κρίση και την λαίλαπα του λαϊκισμού.

Στάθηκε όμως όρθια, επιτελώντας το ιστορικό της χρέος να είναι πάντα φάρος ελπίδας για τον λαό και το έθνος.

Τώρα που όλα τα απεχθή προσωπεία του λαϊκισμού έπεσαν με θόρυβο, το ΚΙΝΑΛ, πρέπει να αποτελέσει ανάχωμα στην  δεξιά παλινόρθωση που είναι προ των πυλών.

Η Δημοκρατική παράταξη λαβωμένη είναι αλήθεια και τεμαχισμένη, οφείλει να ισχυροποιηθεί για να αποτελέσει την μόνη εγγύηση δημοκρατικής πορείας των θεσμών αλλά και να προασπίσει τις λαϊκές κατακτήσεις, που η ίδια καθιέρωσε και θεσμοθέτησε.

Είναι ιστορική ευθύνη αλλά και χρέος όλων όσων αντιλαμβανόμαστε την ιστορική συγκυρία αλλά και την ιστορική μας ευθύνη, να πάρουμε την παράταξη στην δική μας πλάτη.

Απευθύνω κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης στα κομματικά και κοινωνικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας αλλά και στα στελέχη όλων των φορέων του ΚΙΝΑΛ, να συστρατευθούν για την αναγέννηση του Προοδευτικού χώρου.

Το 2015 πολλά από τα στελέχη μας, σαγηνεύθηκαν από τις σειρήνες του χειρότερου λαϊκισμού που γνώρισε η Ευρώπη. Απελπίστηκαν και απογοητεύθηκαν από την πολιτική αυταπάτη του πρώτη φορά Αριστερά.

Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουν στον πολιτικό τους χώρο, για να ξανακτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την μεγάλη Παράταξη, που είναι το πεπρωμένο της πατρίδας μας.

Η Δημοκρατική παράταξη ήταν, είναι και πάντα θα είναι υπόθεση όλων των πολιτών που βρίσκονται απέναντι από το αντιλαϊκό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού και τον επικίνδυνο λαϊκισμό της σταλινικής Νέο-αριστεράς.

Σύντροφοι, σας ζητώ να ξαναδώσουμε μαζί τον αγώνα της 7ης Ιουλίου.

Μας πίκραναν πολλά και μας χώρισαν αρκετά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Ξέρετε καλύτερα από μένα ότι σε όσες ιστορικές περιόδους η Δημοκρατική παράταξη έχασε τον δρόμο της, την πλήρωσε άσχημα και το έθνος μας και ο λαός μας.

Είναι λοιπόν η στιγμή, να γυρίσουμε όλοι στο πολιτικό μας σπίτι.

Είναι η στιγμή να το φτιάξουμε και πάλι από την αρχή, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και χωρίς τις συμπεριφορές που πόνεσαν και απογοήτευσαν.

Σύντροφοι στην Κορινθία καλό αγώνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ

Καρδιολόγος

Υποψήφιος βουλευτής

ΚΙΝΑΛ Κορινθίας

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn