Ο άθλος Μανάβη | Μόνος απέναντι σε όλους και όλα…!

0
88
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Eίχε απέναντι του ένα σύστημα με ελάχιστο κατά γενική ομολογία έργο που στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο, σε έμπειρους που ήξεραν πολύ καλά την «δουλειά» και αρκετοί (όχι όλοι) ζουν από αυτή την…δουλειά…

Ένα σύστημα δομημένο σε τρεις άξονες.

☑️ –Με απευθείας αναθέσεις, δημιουργήθηκε ένας στρατός, εργολάβων αλλά και μικροεπαγγελματιών,  που έκανε τα πάντα για να μην χαθούν τα 25άρια (25.000 ευρώ την φορά).

(Bέβαια οι εργολάβοι δεν ήξεραν ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν θα είναι εύκολο να δουν πάλι απευθείας ανάθεση}

☑️ -Η διακίνηση μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, τροφίμων, σε οικογένειες, δημιούργησε άλλο στρατό…εξαρτημένων πολιτών, που τους φόβιζαν ότι θα κοπούν..οι πλαστικές σακούλες και οι αποζημιώσεις από τις πλημμύρες.

☑️ -Κορυφαίοι παράγοντες της δημοτικής αρχής είναι  επίσημα (γνωστό σε όλους) διανομείς, του «διάφανου χρυσού». Εκμεταλλεύονται τις ιδιωτικές γεωτρήσεις ακόμα και δημοτικές και πωλούν ΝΕΡΟ σε αγρότες σε τιμή βενζίνης. Τους κρατούν δέσμιους με τον φόβο μην ξεραθούν τα χωράφια τους.

Εννοείται χωρίς παραστατικά αλλά με μαύρα λεφτά.

Αυτό το σύστημα δεν είναι εύκολο να σπάσει.

Παρ’ όλα αυτά ο Θανάσης Μανάβης, όχι μόνο το πολέμησε αλλά για ελάχιστες ψήφους δεν το νίκησε.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι έπεσε άπειρο μαύρο χρήμα, με πολλές μορφές για να τον ισοπεδώσουν από τον πρώτο γύρο.

Αυτός ήταν  και ο στόχος.

Δεν τα κατάφεραν και στον δεύτερο γύρο, μέχρι να μετρηθεί το Βραχάτι ίδρωσαν πολλές φορές από τον φόβο και αναγκάστηκαν κάποιοι να γίνουν σκνίπα στο ουίσκι για να…πανηγυρίσουν την νίκη…!

Η νίκη είναι Πύρρεια και πολύ σύντομα θα αποδειχθεί.

Μία απλή ματιά στην σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου, αρκεί για να γίνει αντιληπτό τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ο Θανάσης Μανάβης, κατάφερε πράγματα που έμοιαζαν αδύνατα.

Τώρα πλέον  θα δώσει την μεγάλη μάχη στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία για να αναδείξει την ποιοτική διαφορά αλλά και την προοπτική σε ένα δήμο, που μπορεί στο μέλλον να γίνει ισχυρός.

Και μην ξεχνάμε,ανεξάρτητα από τι θα κάνει ο συνδυασμός Μανάβη:

Σύντομα  ο εισαγγελέας Κορίνθου αποφανθεί για τα λεφτά των λαϊκών αγορών και των πανηγυριών…που έχουν κάνει φτερά…! (έχει ήδη κατατεθεί μήνυση)

Τότε θα κληθούν οι πρώτοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύντομα θα  ανοίξει και πάλι ο φάκελος για την γνωστή πυραμίδα του Ζευγολατιού και τα εκατομμύρια που χάθηκαν..με στοιχεία ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Και αυτή η υπόθεση είναι στις ανακριτικές αρχές και αναμένονται πορίσματα.(έχει ήδη κατατεθεί μήνυση)

Σύντομα θα ανοίξει ο φάκελος Συνεταιριστική Τράπεζα Κορίνθου, που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Όλα αυτά θα συμβούν πριν φτάσει ο Σεπτέμβριος και ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή.

Γ.Λ.

Υ.Γ.1:  Κάποιοι κατά την προσφιλή τακτική τους θα εξαπολύσουν αφορισμούς και ύβρεις εναντίον μου. Αναμενόμενο και προβλέψιμο. Όμως ας κρατήσουν τις ύβρεις για το μέλλον που θα είναι δημοσιογραφικά-αποκαλυπτικά συναρπαστικό.!

Υ.Γ.2: Ο κ.Παπακυριάκος, οφείλει κάνοντας χρήση των ανώτερων ψυχικών του χαρισμάτων, όπως τόνιζε να κάνει αυτοκάθαρση στα φαινόμενα αυτά. Απλά για την υστεροφημία του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn