Φούλ για πρώτη Κυριακή πάει ο Σταματόπουλος

0
86
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Σπύρου Σταματόπουλου στο Κιάτο απλά επιβεβαίωσαν το αυτονόητο.

Την ισχυρή δυναμική ακόμα και πρώτης Κυριακής που έχει ο δήμαρχος και η οποία όσο περνούν οι ημέρες διερύνεται.

Με “αέρα νίκης” και μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία,
πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 10 Μαΐου,
τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ», στο Κιάτο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν εκτός από τους υποψηφίους και τα στελέχη του συνδυασμού, πλήθος φίλων και υποστηρικτών της παράταξης, που έδωσαν δυναμικό παρόν.

Μετά την τελετή του αγιασμού, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, απηύθυνε χαιρετισμό αισιοδοξίας και κάλεσε τους συμπολίτες του να δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό από την πρώτη Κυριακή.

Απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο, ζήτησε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή στις 26 του Μάη.

Ζήτησε από τους συμπολίτες του την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο συνδυασμό του, τονίζοντας μεταξύ άλλων :
«Προχωράμε πάλι μαζί, με ανανέωση και προοπτική.

Η αποψινή συγκέντρωση δείχνει πρωτιά πλειοψηφική.

Μαζί με εσάς θα ολοκληρώσουμε τα έργα που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε.

Πάμε όλοι μαζί δυνατά και ενωμένοι.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια οικογένεια.

Πάμε μπροστά για μεγάλη νίκη.
Για να μπορούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για το Δήμο και τους συμπολίτες μας, για να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την πρόοδο του τόπου μας.
Με τις αρχές της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας συνεχίζουμε μαζί, με νέα ξεκάθαρη εντολή από τον α΄ γύρο των εκλογών».

Κατά την ομιλία του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, ένα έργο που, όπως επεσήμανε ο ίδιος ο δήμαρχος, έδωσε νέα μορφή και νέο αέρα στην πόλη του Κιάτου και το δήμο γενικότερα.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του τόνισε πως ο Δήμος Σικυωνίων ανήκει στους οικονομικά βιωσιμότερους δήμους της χώρας.
«Τριπλασιάσαμε τα ταμειακά διαθέσιμα, συνεχίζουμε τη συνετή και διάφανη οικονομική διαχείριση του δήμου ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις οικονομικής ευρωστίας πανελλαδικά» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα μεγάλα έργα πνοής για τον τόπο, στο Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας και στις ενέργειες που γίνονται για να καταστεί η Αρχαία Σικυώνα οικουμενικό κέντρο πολιτισμού, στο συγκρότημα ΑΣΟ που θα αποτελέσει τοπικό πολιτιστικό κέντρο και θα προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στο Μουσείο του Λυσίππου, όπου ολοκληρώνεται μια πρωτότυπη επένδυση Παγκόσμιας Εμβέλειας για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και πολλά άλλα.

Τόνισε τη σπουδαιότητα της ένταξης του δήμου στην ψηφιακή εποχή, ενώ με υπερηφάνεια κάλεσε τους συμπολίτες του να πιουν εις υγείαν, καθαρό πόσιμο νερό από τη βρύση.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού, μίλησε για την αγροτική ανάπτυξη και την εξασφάλιση της πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ- ΠΓΕ, τα έργα ανάπλασης, αλλά και τις σημαντικές ενέργειες που γίνονται για την ανάπτυξη του τοπικού Αθλητισμού.

Μέσα σε πανηγυρικό και αισιόδοξο κλίμα, o νυν Δήμαρχος Σικυωνίων και εκ νέου υποψήφιος, Σπύρος Σταματόπουλος, παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο, δυναμικό ψηφοδέλτιο, άρτια στελεχωμένο με άξια, ικανά στελέχη της κοινωνίας.

Ένα ψηφοδέλτιο νίκης που, όπως είπε, εγγυάται την δυναμική προοπτική του δήμου Σικυωνίων.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος, εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου
ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

«Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί προχωράμε, μαζί αγωνιζόμαστε, μαζί θα νικήσουμε.

Το Κιάτο πλημμύρισε ενθουσιασμό.

Με «ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.» προχωράμε μπροστά, με νέο όραμα, με νέα ελπίδα, με την εμπειρία του χθες για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του σήμερα» είπε χαρακτηριστικά δίνοντας το σύνθημα ενός νικηφόρου προεκλογικού αγώνα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn