Έφερε τα πάνω-κάτω στο κέντρο της Κορίνθου ο Πιέτρης..!!!

0
329

Ορμητικά μπήκε στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου, ο Γιώργος Πιέτρης και από την πρώτη στιγμή έδωσε έναν εντελώς διαφορετικό βηματισμό στον συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη…!

Όλα άρχισαν να κινούνται σε νέους ρυθμούς και ήδη έχουν φανεί τα πρώτα δείγματα μίας υποψηφιότητας που είναι εκ των πραγμάτων, ηχηρή και απρόσμενη.

Είναι αλήθεια ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης είχε ανάγκη από έναν άνθρωπο που στα έφερνε τα πάνω-κάτω στο κέντρο της Κορίνθου και στο πρόσωπο του επιχειρηματία βρήκε τον απολύτως κατάλληλο.

Ο Γιώργος Πιέτρης έχει το δικό του κοινό, που στην πλειοψηφία του έχει ως χώρο δράσης το κέντρο της πόλης και το οποίο δεν διαμορφώνει απλά κλίμα αλλά δημιουργεί εξελίξεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσωπικοί του φίλοι που μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν απλά παρατηρητές των δημοτικών εκλογών μπήκαν με την μία στην μάχη, σε όλα τα επίπεδα…!!!

Η παρουσία του ενίσχυσε επίσης εξαιρετικά την δράση και άλλων υποψηφίων, που έχουν άλλο στυλ κίνησης από τον Πιέτρη, αλλά τώρα ανέβασαν και αυτοί τους ρυθμούς τους.

Ηταν αυτό που έλειπε από τον συνδυασμό του κ.Καλλίρη για να κερδηθεί η μάχη της Κορίνθου, που είναι πολύ κρίσιμη για τον δεύτερο γύρο.