Σταυρέλης | Τελικά τα “σκουπίδια” νίκησαν…και το “καράβι” βούλιαξε…!!!!!!

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Tην Παρασκευή το βράδυ, στο κέντρο της Κορίνθου, γράφτηκε ο επίλογος μίας μεγάλης ιστορίας, που ξεκίνησε από τις αρχές του 2000 και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Έκπληκτοι οι Κορίνθιοι είδαν με τα μάτια τους μία πολύ  μεγάλη συγκέντρωση και κατάλαβαν ότι ο Νίκος Σταυρέλης είναι ο άνθρωπος της επόμενης ημέρας.

Για πολλούς από εμάς που το 2002, 2006, 2010,2014, σταθήκαμε κοντά στον Αλέξανδρο Πνευματικό, τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα και περίεργα.

Αρκετοί από το βράδυ του Μαϊου του 2014, που με μόλις 25 ψήφους αλλά και έναν επικό αγώνα, κέρδισε ο κ.Πνευματικός, ήξεραν ότι είχε κλείσει ο αυτοδιοικητικός κύκλος του δημάρχου και είχε κλείσει με ένα θρίαμβο.

Δεν το είδε όμως ο ίδιος και βρέθηκε αντιμέτωπος με ανθρώπους που τον αγάπησαν, τον στήριξαν και συμπορεύθηκαν μαζί του.

Ετσι σήμερα ο δήμαρχος προσπαθεί ολομόναχος να σταματήσει ένα ποτάμι, που είναι ορμητικό και διαρκώς μεγαλώνει.

Πείσθηκε(!!!) ο κ.Πνευματικός  ότι ο χαμηλών τόνων Νίκος Σταυρέλης, δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος μίας εκλογικής νίκης και ότι γρήγορα θα τον περιθωριοποιούσε.

Προσπάθησε, να το κάνει με τρόπο που σόκαρε ακόμα και όσους τον ήξεραν πολύ καλά.

«Πέταξα τα σκουπίδια στην θάλασσα για να συνεχίσει το καράβι την πορεία του».

Αυτό είπε ο Αλέξανδρος Πνευματικός  αναφερόμενος στον Νίκο, σβήνοντας με μία πρόταση, ένα άνθρωπο που του προσέφερε και προσέφερε στην πόλη.

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαϊου, ο δήμαρχος έκπληκτος ο ίδιος είδε ότι τελικά τα «σκουπίδια» ήταν χιλιάδες και πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης μας.

Τα «σκουπίδια» ήταν οι πρώην φίλοι του, οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και πολίτες που με την μικρή ή μεγάλη προσφορά του ο καθένας, αποτελούν ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην πόλη.

Η πόλη και ιδιαίτερα τα χωριά, ήρθαν στην Κολιάτσου, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Όχι μόνο στον δήμαρχο αλλά και σε όσους μέχρι και χθες έκλειναν τα μάτια σε αυτό που ένα χρόνο τώρα συντελείται στην κοινωνία.

Έγινε πολύς αγώνας για να απαξιωθεί ο Νίκος Σταυρέλης και χρησιμοποιήθηκαν μέσα και τρόποι για να πεισθούν οι Κορίνθιοι, ότι θα πάρει ένα 8% και πολύ του είναι…!

Έφεραν την κοινωνία απέναντι τους στην προσπάθεια να την χειραγωγήσουν.

Δεν έχει πολύ σημασία το πλήθος της συγκέντρωσης Σταυρέλη, που εξέπληξε τους πάντες.

Σημασία μεγάλη έχει ποιοι ήταν εκεί και τι ο καθένας εκπροσωπούσε.

Άνθρωποι που το 2014 βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο, ήταν εκεί σπάζοντας τα διαχωριστικά τείχη. Κομματικά στελέχη από τους δύο μεγάλους πολιτικούς χώρους ενωμένοι έδειχναν τον δρόμο.

Από τα χωριά είχαν έρθει οι σηματοδότες, που κρίνουν τα πράγματα.

Τους ένωσε το ήθος του Νίκου Σταυρέλη και η ανάγκη πλέον ο Μητροπολιτικός δήμος Κορινθίων να ξεφύγει από τις προσωπικές φιλοδοξίες και αντιπαραθέσεις.

Οι Κορίνθιοι θέλουν ένα δήμαρχο να τους πάει μπροστά και τον βρήκαν εδώ και ένα χρόνο.

Απλά την Παρασκευή το βράδυ αποφάσισαν να το δείξουν και το έκαναν.

Ετσι λοιπόν με ένα τρόπο ειρηνικό, πολιτισμένο, όπως αρμόζει στους Κορίνθιους  η συγκέντρωση της Κολιάτσου έκλεισε οριστικά έναν κύκλο.

Το κατάλαβαν όλοι αυτό.

Άνοιξε ένας νέος, με πολλές ελπίδες και προσδοκίες.

Γ.Λ.

Μαϊος 2019

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn