ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ | Οι Κορίνθιοι ζητούν αλλαγή ΕΔΩ και ΤΩΡΑ..!

0
120
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αυτή η Άνοιξη ανήκει στους Κορίνθιους
Έφτασε ο καιρός για την μεγάλη αλλαγή στον δήμο Κορινθίων.
Μία Νέα σελίδα ανοίγουμε πλέον οι Κορίνθιοι ενωμένοι και αισιόδοξοι.
Νέες δυνάμεις με γνώση, μεράκι, αποδεδειγμένες ικανότητες και εμπειρία, έχουν βγεί πολύ δυνατά μπροστά και δεν διεκδικούν απλά την εκλογική νίκη αλλά μία νέα τετραετία απαλλαγμένη από παθογένειες που ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια την κοινωνία μας.
Αυτή η Άνοιξη φέρνει μαζί της:
-Ένα νέο πολιτικό ήθος στην διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων.
-Άλλη ποιότητα στην σχέση της δημοτικής αρχής με τους δημότες βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, στην εξυπηρέτηση του πολίτη και την επανεκκίνηση των συμμετοχικών διαδικασιών.
-Νέους ανθρώπους ερασιτέχνες της αυτοδιοίκησης που θα αντικαταστήσουν, τους επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς που πολύ καιρό τώρα, δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό.
-Φέρνει μαζί της αυτή η Ανοιξη τον Νίκο Σταυρέλη.
Ένα σεμνό εργάτη της αυτοδιοίκησης, με αναγνωρισμένο ήθος, γνώση και απόλυτο σεβασμό στους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Όσοι συμμετέχουμε στην “Πνοή Δημιουργίας”, κάθε μέρα ζούμε σε όλο τον δήμο, μοναδικές και συγκινητικές στιγμές απο την ανταπόκριση των συμπατριωτών μας στο πρόγραμμα μας αλλά και την απαίτηση τους, να ξαναμπεί η Κόρινθος και τα χωριά στην κανονικότητα.
Η αλλαγή στον δήμο Κορινθίων προ των πυλών και δεν υπάρχει τρόπος να αλλοιωθεί η βούληση των πολιτών, από κανένα και για κανένα λόγο.
Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας”, βιώνω την εμπειρία της συλλογικότητας, της ομάδας και του αλληλοσεβασμού των συνυποψηφίων μου.
Η επόμενη ημέρα με τον Νίκο Σταυρέλη δήμαρχο, θα κυριαρχείται από ενότητα, σύνθεση της διαφορετικότητας, πολιτικό πολιτισμό αλλά και από την αυτονόητη χρησιμότητα της δημοτικής αρχής στον πολίτη.
Αυτή η Άνοιξη, είναι διαφορετική και μοιάζει τόσο ελπιδοφόρα.
Στο χέρι μας είναι πλέον να κινητοποιήσουμε την βουβή πλειοψηφία των Κορινθίων, που θέλει ένα δήμο για τον οποίο να υπερηφανεύονται όλοι.
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και θα δώσουμε μεγάλο αγώνα για να ανθίσει και πάλι ο δήμος μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Δημοτικής ενότητας Τενέας
με τον Νίκο Σταυρέλη

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn