Μαρία Βλαχοπούλου | Η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή!

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ζούμε σε μια χώρα που προάγει τον πολιτισμό, την ελευθερία και την δημοκρατία. Μία από τις βασικές αρχές της είναι η συμμετοχή των πολιτών ενεργά σε κάθε δράση που αφορά τον τόπο μας και την ενισχύει. Θεωρώ ότι μεγαλώνοντας σε μια εποχή και ανήκοντας στην γενιά των νέων που τα ενδιαφέροντά τους έχουν μπει στο περιθώριο εδώ και πολύ καιρό, που σπουδάσαμε αλλά μας έχουν οδηγήσει να προσφέρουμε τις γνώσεις της επιστήμης μας σε άλλες χώρες, που μας στέρησαν το δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι πολίτες στην χώρα μας και να ονειρευόμαστε αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για να αλλάξω ριζικά τον τόπο.

Είναι λογικό όλοι εμείς να απαξιώσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την πολιτική είτε αυτή έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική σκηνή είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Παρ’όλα αυτά όσο δίκιο και αν έχουν οι σύγχρονοι νέοι, οι συνομήλικοι μου, είναι νομοτελειακή ανάγκη η συμμετοχή στα κοινά και στα πολιτικά δρώμενα ενός τόπου. Είναι η μόνη προοπτική για τον τόπο μας, για την πόλη μας, ο μόνος τρόπος να υπάρξει ακόμα ελπίδα! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που εγώ επέλεξα να μην απέχω, αλλά να βγω μπροστά, να εκτεθώ όχι μόνο στις επερχόμενες εκλογές, αλλά τα τελευταία 8 χρόνια, όπου είχα την τιμή να με εμπιστευτούν οι συμπολίτες μου ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου.

Εγώ, όπως και πληθώρα νέων υποψηφίων που βρίσκεται στον συνδυασμό με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σταυρέλη προχωράμε μπροστά για εμάς, για τους φίλους μας, για τους συνομηλίκους μας με καθαρό μυαλό και νέες ιδέες, με δημιουργικότητα και με διάθεση για προσφορά, για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας, για έναν δήμο καινοτόμο, πρωτοποριακό και προσφιλή στην νέα γενιά όπου ανήκουμε. Επιθυμία μας είναι να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες και ουσιαστικότερες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνική μέριμνα, στην πληροφόρηση και στην καθημερινότητα.

Άλλωστε αυτό που επιζητούμε και θέλουμε είναι ο δήμος μας να γίνει πρότυπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας βασιζόμενος στην αξιοκρατία, την εντιμότητα και την συνέπεια. Από την απασχόλησή μου με τα παιδιά ένα από τα πράγματα που έχω μάθει είναι να με κοιτάνε στα μάτια και να μου λένε την αλήθεια. Αυτό προτίθεμαι να κάνω και εγώ. Στοχεύοντας κατάματα σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθεί μία καθαρή λύση.

Άλλωστε ένα από τα χαρακτηριστικά με τα οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό μου στίβο αναλαμβάνοντας να μορφώσω και να εκπαιδεύσω την μετέπειτα γενιά του τόπου μας είναι η αλήθεια και η δημιουργικότητα. Το δικαίωμα στο όνειρο δεν μπορεί να μας στερηθεί ή να μας το στερήσει κανείς και εμείς έχουμε όραμα, ιδέες, όρεξη για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Όλοι μαζί, λοιπόν, ας κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, τα όνειρα της γενιάς μας για μία καινοτόμα και «έξυπνη» πόλη!
… Για την Κόρινθο που ονειρευόμαστε…

ΜΑΡΙΑ Κ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn