Η ένωση της αντιπολίτευσης…φέρνει πρώτη Κυριακή για τον Σπύρο!

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τελικά απο ότι φαίνεται το πήραν απόφαση στο Κιάτο.
Αφού διαπίστωσαν ότι με θεωρίες συνωμοσίας, γραφικές απεικονίσεις και αμφιβόλου αισθητικής επιχειρήματα δεν πέφτει ο Σταματόπουλος, αποφάσισαν να ενωθούν.
Πρώτα ενώθηκε ο κ.Ζαχαρόπουλος με τον Μάρκο Λέγγα και τώρα είναι στα σκαριά να ενωθεί με τους δύο και ο κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου, όπως έντονα διαχέεται στα πολιτικά στέκια.
Πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και ο κ.Σαρχάνης που τις επόμενες ημέρες θα αναγκαστεί να σκεφτεί σοβαρά και την δική του συμμετοχή στο αντι-Σταματοπουλικό σχήμα.
Με μία πρώτη ματιά η ενότητα της αντιπολίτευσης και η συγκρότηση μετώπου, δείχνει απειλητική για τον Σταματόπουλο αλλά είναι έτσι;
Κοιτώντας λίγο πιο προσεχτικά τα πράγματα, φαίνεται πλέον ολοκάθαρα ότι ο Σπύρος Σταματόπουλος είναι πλέον πιο κοντά απο ποτέ στην αυτοδυναμία με την πρώτη Κυριακή.
Η συνένωση συνδυασμών και προσώπων δεν σημαίνει αυτόματα και συνάθροιση των αντίστοιχων κοινωνικών ομάδων.
Απεναντίας.
Οι επιλογές των επικεφαλείς των συνδυασμών, ακόμα και για θέματα αρχής, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι μετακινήσουν το σύνολο των πιθανών ψηφοφόρων τους.
Επίσης η συνένωση κάνει πολύ πιο στρογγυλά τα πράγματα ιδιαίτερα για τον Σπύρο Σταματόπουλο.
1. Γιατί μειώνονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι απο 120 που θα ήταν απέναντι του σε 41. Αρα πολύ μικρότερες απώλειες σε συγγενικές οι κοινωνικές ψήφους.
2.Γιατί το δικό του δυνατό ψηφοδέλτιο, βρίσκει πλέον ανοικτούς και ελεύθερους χώρους και πολύ λιγότερες αντιστάσεις.
Είχαμε πει και παλιότερα ότι για να πέσει ένας ικανός δήμαρχος απαιτούνται δύο πράγματα.
Η ενότητα της αντιπολίτευσης και ένας πολύ σοβαρός λόγος, που να αποδομεί τον δήμαρχο και το έργο του.
Δεν φτάνει λοιπόν η ενότητα σε επίπεδο υποψηφίων δημάρχων.
Απαιτείται και ένας πολύ καθαρός και σοβαρός λόγος, γύρω απο τον οποίο θα συστρατευθούν οι πολίτες και θα προχωρήσουν στην αλλαγή.
Το φύγε εσύ να έρθουμε εμείς στο Κιάτο, δεν έχει τύχη.
Είναι αφελής όποιος δεν βλέπει ότι στην κοινωνία του Κιάτου, ο Σπύρος Σταματόπουλος, είναι εξαιρετικά ισχυρός ακόμα και πλέον είναι πολύ κοντά να κερδίσει την πρώτη Κυριακή.
Η συνένωση των αντιπολιτεύομενων συνδυασμών μάλλον είναι δώρο για αυτόν όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην δημοτική σκηνή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn