Εχουν τον τρόπο τους οι δεξιοί να αυτοδιαλύονται…

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θα πεί κάποιος ότι είναι μια δημοσιογραφική πληροφορία, που μπορεί να είναι απο υπερβολική έως ανύπαρκτη, αλλά πέρασαν ήδη δύο ημέρες και ακόμα κανείς δεν την έχει διαψεύσει, που σημαίνει ότι μάλλον είναι αληθινή και η δημοσιογράφος έγραψε αληθινά γεγονότα.

Απο το περιβάλλον του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη, διέρρευσε η είδηση-πληροφορία, ότι ο κ.Καλλίρης είναι έξω φρενών που ο επιστήθιος φίλος του, επιχειρηματίας κ.Σωτήρης Μουρίκης ακολούθησε το κόμμα του και κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα…!

Και αυτό γιατί ο κ.Καλλίρης,που απλόχερα πήρε την στήριξη της ΝΔ πριν απο δύο μήνες θέλει να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στον Νίκα και τον Τατούλη..!

Προφανώς μας κάνουν πλάκα…!

Οι Αμερικάνοι λένε ότι στους αιώνες η πολιτική εξουσία στηρίζεται σε ένα απλό τέχνασμα, που αναγάγει την πολιτική στην κορυφαία διαδικασία κοινωνικοποίησης του ανθρώπου.

Η εξουσία σε αφήνει να νομίζεις ότι είναι εύκολο να την αναλύεις και να την καταλαβαίνεις ακόμα και αν είσαι εντελώς αδαής , ενώ ταυτόχρονα η ίδια σου επιβάλει την ακραία της μορφή.

Ακόμα και αν πάρουμε λοιπόν ως επικοινωνιακό τρικ, την οργή του κ.Καλλίρη, δεν βρίσκεται εύκολα κάτι πολιτικά λογικό σε αυτό. Αντε να δεχθούμε ότι μαλάκωσε λίγο το αυτί του Τατούλη..

Και;

Οπως έλεγε και ο Κίσινγκερ: ” Αν δεν µπορείς να ορίσεις τον σκοπό ενός πολέµου, δεν θα έπρεπε να προχωρήσεις σε αυτόν”

Οι κκ. Καλλίρης και Νανόπουλος, προσπαθούν ανεπιτυχώς να παίξουν με τα δύο πόδια σε δύο βάρκες με αποτέλεσμα να είναι διαρκώς μέσα στο νερό.

Θέλουν πολύ τους δεξιούς ψηφοφόρους αλλά δεν θέλουν τις επιλογές του κόμματος τους…

Ζητάνε απο τους ΔΕΞΙΟΥΣ ψηφοφόρους να δείξουν κομματικό πατριωτισμό και να τους ψηφίσουν αλλά στις περιφερειακές εκλογές, ζητάνε απο τους ΙΔΙΟΥΣ δεξιούς να κάνουν μανούβρες…!!!

Παραλογισμός…

Και είναι φυσική συνέχεια και συνέπεια αυτό.

Ο κ.Νανόπουλος, είχε την απλόχερη στήριξη της ΝΔ επί 5 χρόνια και κατάφερε να την χάσει…

Ο κ.Καλλίρης πήρε την απλόχερη στήριξη της ΝΔ και την ξέχασε κάπου μεταξύ της μέσα τσέπης του σακακιού και της τσέπης του παντελονιού…

Και οι δύο ξέρουν ότι το ποσοστό Νίκα-ΝΔ στην Κόρινθο θα είναι επαρκές μάλλον για να βάλει κάποιον στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,όπως πιθανόν και το ποσοστό του Πέτρου Τατούλη.

Ο κ.Σωτήρης Μουρίκης, έκανε την προσωπική του επιλογή και ταυτόχρονα στήριξε και την κομματική επιλογή. Εκανε το αυτονόητο για τον ίδιο…!

Το αυτονόητο λοιπόν πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι.

Να πούν ευθέως στους πολίτες ποια είναι η επιλογή τους για την περιφέρεια.

Λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, θεωρούν ότι ο κόσμος είναι ελαφρόμυαλος…!

Ελα όμως που δεν είναι…

“Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει το ρεύμα του καιρού του. Μπορεί μονάχα να ταξιδέψει μ΄αυτό, κατευθύνοντας το λίγο-πολύ με επιδεξιότητα και πείρα.”

Otto von Bismarck

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn