Αγώνας Μοτοσυκλετιστών στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα 11 Απριλίου 2019, στην αίθουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Β. Γιαννακούρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γ. Τρουπής και ο επρόσωπος του Σωματείου ΑΡΗΣ κ. Λαφογιάννης, με θέμα την αναγγελία των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετιστών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Επετειακό χαρακτήρα πρόκειται να έχουν φέτος οι αγώνες Ταχύτητας Μοτοσυκλετιστών, αφού κλείνουν 30 χρόνια χρόνια από την καθιέρωσή τους. Πρωτοξεκίνησαν με πρωτοβουλία του αειμνήστου αξιωματικού Αεροπορίας κ. Κάβουρα, ο οποίος κατάγεται από την Τεγέα Αρκαδίας και είχε την έμπνευση και την πρωτοβουλία να ξεκινήσει αυτούς τους αγώνες.

Με την συμπλήρωση των 30 ετών το Αθλητικό Σωματείο ΑΡΗΣ το οποίο δραστηριοποιείται σε αγώνες με μηχανές, έκανε αίτημα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας προκειμένου να συνδιοργανώσουν την διεξαγωγή των αγώνων ταχύτητας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε πως, η Περιφέρεια είναι πάντα δεκτή και ανταποκρίνεται σε αιτήματα που έχουν να κάνουν και με εσωστρέφεια αλλά και με την αύξηση της επισκεψιμότητας που συνδέεται με την αύξηση της οικονομίας της πόλης.

Πρόκειται για τρεις επίσημους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο “καλεντάρι” της ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 20 Απριλίου, στις 5 Μαΐου και στις αρχές Νοεμβρίου 2019  στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Συγχρόνως θα υπάρξουν και κάποιες προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο αερόδρομιο της Τρίπολης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής, ο οποίος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για το επιμελητήριο Αρκαδίας που μπορεί να συμβάλει στη διοργάνωση αυτών των αγώνων και κατ’επέκταση στην ενίχυση της επισκεψιμότητας και την προβολή του τόπου.

Ο κ. Τρούπης ευχαρίστησε το Σωματείο ΑΡΗΣ, τον κ. Γιαννακούρα καθώς και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου γι’ αυτή την πρόταση και συνεργασία.

Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Σωματείου ΑΡΗΣ κ. Λαφογιάννης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Αρκαδίας για την ανταπόκρισή τους στο αίτηματα του σωματείου αλλά και τη συνεργασία τους, αναφέρθηκε στην πόλη της Τρίπολης λέγοντας μάλιστα ότι, έχουν αναδειχθεί αθλητές και πρωταθλητές της μηχανοκίνησης οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn