Γιατί δεν χάνει στο Κιάτο ο Σταματόπουλος!

0
398
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

H κοινή λογική ή ο φόβος της συντριβής έφερε την αναγκαστική συνένωση των δυνάμεων Λέγγα και Ζαχαρόπουλου;
Η κοινή λογική λέει ότι ο Σπύρος Σταματόπουλος με πολυδιασπασμένη την αντιπολίτευση θα κάνει ένα αγχωτικό περίπατο.
Με τόσους συνδυασμούς απέναντι του, εύκολα θα μπορούσε να πετύχει και μεγάλο ποσοστό αλλά και ακόμα μεγαλύτερη διάσπαση.
Γεγονός είναι πλέον ότι δύο συνδυασμοί τα “βρήκαν” στην βάση μίας μίνιμουμ προγραμματικής συμφωνίας και θα σταθούν απέναντι του ασφαλώς με μεγαλύτερες αξιώσεις απο τους κκ. Σαρχάνη, Χουσελά και Νανόπουλο, που αναγκαστικά θα συρρικνωθούν τώρα.
Αυτή η συνεργασία αλλάζει δεδομένα στον δήμο Συκιωνίων και προβληματίζει τον Σταματόπουλο;
Η απάντηση είναι απερίφραστα όχι.
Οσο κανένας συνδυασμός δεν μπορεί να πείσει τους πολίτες τον λόγο που πρέπει να αλλάξουν δήμαρχο, όλες οι κινήσεις θα προσθέτουν αμιχές στον Σταματόπουλο, αλλά η κοινωνία θα έχει τον δικό τους τρόπο κίνησης.
Είναι ξεκάθαρο ότι το Κιάτο για πολλούς λόγους, οι οποίοι είναι και εξαιρετικά σημαντικοί αισθάνεται ασφάλεια με τον δήμαρχο του.
Δεν είναι τα πολλά λεφτά που έχει εξασφαλίσει για μεγάλα έργα, δεν είναι το έργο που έχει ήδη κάνει. Ακόμα-ακόμα δεν είναι και το νερό, που έφερε στην πόλη.
Η πολιτική σταθερότητα Σταματόπουλου έχει ρίζες και είναι πολύ δυνατή.
Ο Σταματόπουλος, ως φιγούρα, προσωπικότητα αλλά και πολιτικό πρόσωπο, εκφράζει αυτό που πραγματικά θα ήθελε είναι ο μέσος πολίτης, χωρίς να προκαλεί.
Οι πολίτες (και ιδιαίτερα οι νέοι), στον Σπύρο βλέπουν τον άνθρωπο, που είναι αντικομφορμιστής και ανατρεπτικός, που είναι φιλελεύθερος και αθυρόστομος αλλά ταυτόχρονα, βλέπουν τον χρήσιμο δήμαρχο, τον ικανό, τον απόλυτα επιτυχημένο αυτοδιοικητικό, που εύκολα τσαλακώνεται και εξίσου εύκολα εκφέρει λόγο ανανέωσης και ανάπτυξης.

Γίνεται εξίσου αποδεκτός και απο τα λαϊκά στρώματα και την ελίτ  της πόλης, για διαφορετικές πτυχές της πολιτικής του δράσης.
Είναι ο δήμαρχος που έκανε με την πυγμή του την άλλοτε παρακμάζουσα παραλία της πόλης, να σφύζει απο ζωή και να ανθεί, ακόμα και μέσα στην μεγάλη κρίση.
Για τους Κορίνθιους που ζουν στους γειτονικούς δήμους,έξω απο το Κιάτο ο Σταματόπουλος είναι πλέον πρότυπο για τον τρόπο που οδήγησε την πόλη και την περιοχή του σε νέα άνθιση.
Δεν “πέφτει” λοιπόν ο Σταματόπουλος σε αυτές τις εκλογές.
Απεναντίας μάλιστα σε κάποια σημεία θα βγεί και ενισχυμένος γιατί έχει διευρύνει την επιρροή του σε κοινωνικές ομάδες που δεν ήταν κοντά τους σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και γιατί έχει μαζί του νέα στελέχη μεγάλων προσδοκιών.
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι αν θέλει κανείς ψύχραιμα να αναλύσει τα αυτοδιοικητικά πράγματα του Κιάτου.
Θα το κάνουμε με νέο σχολιασμό μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn