Απούσα (πάλι) η Κόρινθος απο ένα σπουδαίο πρόγραμμα!

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απών ο Δήμος Κορινθίων από πολύ ενδιαφέρον Ευρωπαϊκό έργο.. Ο Δεύτερος Κύκλος του Ευρωπαϊκού Έργου Ορίζοντες 2020 PROSPECT  (για Δήμους και Περιφέρειες) έκλεισε με συμμετοχή 100 φορέων από 20 χώρες, με την Ελλάδα να πρωτοστατεί (24 δήμοι/περιφέρειες).

Οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν εμπειρίες και θα μάθουν πώς να υλοποιούν καινοτόμες χρηματοδοτήσεις για έργα ενεργειακής εξοικονόμησης (σε δημόσια κτίρια, υποδομές, δημόσιες μεταφορές, οδοφωτισμό).

Το πρόγραμμα εκμάθησης θα οδηγήσει τους Δήμους και Περιφέρειες να αναπτύξουν νέες χρηματοδοτήσεις (ΕΚΤΟΣ των δημοσίων χρηματοδοτήσεων όπως ΕΣΠΑ) με συγκεκριμένα μέσα, ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα καλύπτονται και τα κόστη ταξιδιών για τις επιμέρους συναντήσεις. Θεωρείται ήδη ένα αρκετά δυνατό έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που συντονίζουμε στο Institute for European Energy and Climate Policy (IEECP).

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι σειρές συναντήσεων των Δήμων/Περιφερειών για το Β Κύκλο.

Δυστυχώς, ο Δήμος Κορινθίων για άλλη μια φορά ΑΠΩΝ (παρά την ατομική πρόσκληση που έλαβε). Παραμένει ένας αρκετά ενεργοβόρος δήμος (σε σχέση με τον πληθυσμό του με άλλους Δήμους εντός και εκτός Ελλάδας) που φυσικά οι ανάγκες του καλύπτονται από δημοτικά τέλη και φυσικά πολύ πίσω σε καινοτόμες χρηματοδοτήσεις (πόσο μάλλον όταν η τεχνική βοήθεια προσφέρεται δωρεάν..).

Ελπίζουμε να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn