Τουριστική προβολή της Αρκαδίας από το Επιμελητήριο

0
130
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Αρκαδίας το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής με την συνεισφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργάνωσαν fam trip, δηλαδή ταξίδι γνωριμίας, για δημοσιογράφους.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλές περιοχές της Αρκαδίας και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Αρκαδίας αλλά και τα ξεχωριστά προϊόντα της Αρκαδικής γης .

Στόχος της δράσης είναι η τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού του επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Σαμπράκος ανέφεραν:

troypis2

Γιάννης Τρουπής:

Το επιμελητήριο Αρκαδίας διοργάνωσε τριήμερο ταξίδι εξοικείωσής που υλοποιείται υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό είναι μια προσπάθεια που υλοποιείται ύστερα από μία σκέψη του προέδρου του τμήματος τουρισμού του επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Σαμπράκου σε συνεργασία με την κα Πλατανίτη και την Μίκα την Μπερτζελέτου.

Ομόφωνα λοιπόν δεχθήκαμε την πρότασή τους, η περιφέρεια αμέσως έκρινε ότι είναι απαραίτητο να υλοποιηθεί αυτό στα πλαίσια της όλης προσπάθειας που γίνεται από το επιμελητήριο Αρκαδίας να αξιοποιήσει τα αγαθά που έχει η Αρκαδία.

Η Αρκαδία πρέπει να μπει πάλι στο χαρτί της επισκεψιμότητας πρέπει να διαφημιστεί γιατί είναι ένας προορισμός που είναι στο κέντρο της Πελοποννήσου. Προσπαθούμε μέσα από τέτοιες δράσεις να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις του και κατ επέκταση το Αρκαδικό κόσμο ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα αξιοθέατα μας τα οποία είναι πάρα πολλά.
nikolakoy2
Κωνσταντίνα Νικολάκου:

 Το  Brad της περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η μυθική Πελοπόννησος. Με πολύ μεγάλη χαρά δεχτήκαμε το αίτημα του επιμελητηρίου το οποίο δίνει μεγάλο αγώνα για να ενισχύσει την τοπική  οικονομία.

Έχουμε διοργάνωση μέχρι σήμερα 95 fam trip γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από την προβολή και την προώθηση του προϊόντος μας θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να διευρύνουμε την τουριστική περίοδο στην Αρκαδία.

Η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας που είναι το κέντρο της Πελοποννήσου έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να ενώνεται με σύγχρονους και ασφαλής οδικούς άξονες. Να ενώνεται και με την Κόρινθο, το Άργος, το Ναύπλιο, την Καλαμάτα αλλά και με την Σπάρτη. Αυτό λοιπόν μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να αναπτύξουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για να διευρύνουμε και να ενώσουμε τις μοναδικές ομορφιές της Μεσσηνίας με την Αρκαδία της Λακωνίας της Κορινθίας και της Αργολίδας.
samprakos2
Ιωάννης Σαμπράκος: 

 Θέλω να πω ότι η Αρκαδία ενώ έχει ένα πολύ μεγάλο Brad name δυστυχώς στο κομμάτι της επισκεψιμότητας, δυστυχώς υστερεί αρκετά σε σχέση με το τι συμβαίνει στο σύνολο της Πελοποννήσου. Έχουμε έναν τόπο που πραγματικά μέσα σε μία ώρα κάποιος μπορεί να δει όλα τα σημαντικά μέρη της Πελοποννήσου ακόμα και σε μιάμιση ώρα να βρεθεί στην Αθήνα. Έχουμε έναν θεματικό τουρισμό πολύ καλό, έχουμε τα μονοπάτια μας, έχουμε τα οινοποιεία μας, έχουμε μέρη τα οποία είναι ιστορικά, καταπληκτικά χωριά τα οποία έχουν κρατήσει την αρχιτεκτονική τους και θα θέλαμε στο κομμάτι αυτό σε συνεργασία με την υπόλοιπη Πελοπόννησο να αναπτύξουμε ένα μοντέλο Θεματικού εναλλακτικού τουρισμού που να προσομοιάσει, επιτρέψτε μου την έκφραση η Αρκαδία μπορεί να γίνει η Τοσκάνη της Ελλάδας.

Είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος όμως νομίζω ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

dimosiografoi kardara

Το επόμενο διήμερο θα συνεχιστεί η περιήγηση σε αρκετά μέρη της Αρκαδίας

Πηγή

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn