Εκδήλωση του Εσπερινού ΕΠΑΛ στην Κροκίδειο

0
107
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στην Κροκίδειο αίθουσα , στην Κόρινθο, το Εσπερινό ΕΠΑΛ πραγματοποίησε εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Πρόεδρο της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Διδάκτορα του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ.Γιάννη Μπάρτζη.

Μετά το βιογραφικό του ομιλητή, που επιμελήθηκε η φιλόλογος κ.Λουκία Βαρλάμου και διάβασε μαθήτρια του ΕΠΑΛ, ο κ.Γιάννης Μπάρτζης μίλησε για τα βιβλία και την αξία τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου, την οποία η Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) καθιέρωσε να γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ο ομιλητής τόνισε ότι η αγάπη για το βιβλίο πρέπει να καλλιεργείται μέσα στα πλαίσια της οικογένειας, ότι την αξία του βιβλίου δεν μπορεί να υποκαταστήσει καμία οθόνη και συζήτησε με το κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση, ένα μεγάλο θέμα, τον τρόπο προσέλκυσης των παιδιών στον κόσμο του βιβλίου.

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn