Καρασάββας | Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα στην Κόρινθο

0
44

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις και τη φωνή μου με τον Νίκο Σταυρέλη και τη δυνατή ομάδα του. Είμαι άνθρωπος της εργασίας και όχι επαγγελματίας πολιτικός.

Δεν θέτω υποψηφιότητα για να έρθω σε αντιπαράθεση και να στήνω καυγάδες με τους υποψηφίους άλλων παρατάξεων. Στόχος μου είναι η ενότητα και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους συμπολίτες μου ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί όσο περισσότερα μπορούμε για την Κόρινθο και τα χωριά μας.
Να δώσουμε απαντήσεις σε όσα προβλήματα παρουσιάζονται και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ζητώντας τη στήριξη των συμπολιτών μου.
Σέβομαι την προσπάθεια και τις επιλογές όλων, πιστεύω ότι όλοι θέλουν να προσφέρουν στην Κόρινθο. Θα είμαι υποψήφιος γιατί θέλω να αλλάξουν πολλά στην Κόρινθο, στον τόπο που ζω και εργάζομαι.

Ο δήμος μας να γίνει καλύτερος και πιο όμορφος.
Στο ερώτημα γιατί με τον Νίκο Σταυρέλη
δεν υπάρχει μία απάντηση, υπάρχουν πολλές.
-Γιατί είναι ο άνθρωπος που ακούει και που ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα για τον δήμο.
-Γιατί είναι ο πολίτης που βάζει την κοινωνία πέρα και πάνω από όλα.

Για τον Νίκο Σταυρέλη υπάρχει μόνο η Κόρινθος και όχι τα κόμματα ή τα συμφέροντα.
-Γιατί κράτησε σθεναρή και αποφασιστική στάση στην προσπάθεια να μετατραπεί ο δήμος σε προσωποπαγή μηχανισμό.
-Γιατί είναι αληθινός, ότι λέει το εννοεί, δεν χαϊδεύει αυτιά.
Η Κόρινθος πρέπει να προχωρήσει μπροστά με ενότητα και συνεργασία. Χρειάζεται όμως πρόγραμμα και σχέδιο, που μόνο η “Πνοή Δημιουργίας” με έχει πείσει ότι διαθέτει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Υπ. Δημοτικός σύμβουλος

με τον Νίκο Σταυρέλη