Π.Καμμένος | Στηρίζει τον Τατούλη στην περιφέρεια

  0
  22
  www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

  « Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνέβαλαν καθοριστικά στην έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και ,σταδιακά , από την κρίση των τελευταίων χρόνων, στην όποια όμως ζουν , όπως υπογράμμισε, ακόμη πολλές οικογένειες. Οι ΑΝΕΛ έκαναν το καθήκον τους…» δήλωσε σήμερα από το Ναύπλιο ο Πάνος Καμμένος.

  Και πρόσθεσε ότι όταν ήρθε στη Βουλή το εθνικό θέμα ( Σκοπίων ) το κόμμα του κράτησε υπεύθυνη στάση, βρήκε τη δύναμη και αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

  Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων «- που βρέθηκε στην Αργολίδα για το συνέδριο των στρατιωτικών – δήλωσε ότι στις ευρωεκλογές το κόμμα του θα κατέλθει αυτόνομο ενώ για τις βουλευτικές εκλογές -και μετά από αυτές- τόνισε οι ΑΝΕΛ είναι πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες βάσει όμως προγραμματικών συγκλίσεων.

  Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και στις σχέσεις με την Τουρκία ο κ. Καμμένος τόνισε ότι « ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί και οι ένοπλες δυνάμεις είναι πάντα σε ετοιμότητα. .»

  Τέλος ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το κόμμα του θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη.

  xem phim sex
  kamukta
  cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn