Δέδες και Νίκας στριμώχνουν άσχημα τον Τατούλη

    0
    95
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ανακοινώσει την στήριξη στον δήμαρχο της Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.
    Στο ίδο χρονικό διάστημα αναμένεται να κάνει και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Δέδες.
    Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, απο την Κόρινθο το Σάββατο βράδυ ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, για την τρίτη στην σειρά εκλογή του.
    Οι περιφερειακές εκλογές τον Μαϊο του 2019 δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες για τον κ.Τατούλη.
    Το 2010 τον στήριζε δυνατά το ΠΑΣΟΚ του 44% και το 2014, η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, με αντίπαλο απο τον ΣΥΡΙΖΑ τον απόντα απο την Πελοπόννησο Οδυσσέα Βουδούρη. Την έκπληξη παραλίγο να κάνει ο ανεξάρτητος Γιώργος Δέδες που για 800 ψήφους δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο.
    Τώρα η ΝΔ θα διεκδικήσει την περιφέρεια επιβάλλοντας κομματική πειθαρχία στα στελέχη, που σημαίνει ότι το κόμμα θα διαταχθεί απέναντι απο τον περιφερειάρχη σκληρά.
    Το ΚΙΝΑΛ, ψάχνει τον δικό του υποψήφιο αλλά σίγουρα δεν θα στηρίξει τον Τατούλη.
    Ο Δέδες, θα έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ενός κομματιού πασόκων, ενώ αν περάσει στον δεύτερο γύρο, θα διευρυνθεί εξαιρετικά αυτή η στήριξη.
    Η κοινή λογική λέει ότι ο Τατούλης θα περάσει εύκολα ή δύσκολα στον δεύτερο γύρο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εκεί δεν θα βρεί διαθέσιμες δεξαμενές ψήφων για να κερδίσει.
    Λίγο η περιρέουσα ατμόσφαιρα για την αυλή Τατούλη, λίγο η κόπωση απο τα 9 χρόνια στην ηγεσία της περιφέρειας, αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν ρεύμα ανατροπής του και αλλαγής.
    Δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό, εκτός και αν πάρει πολύ υψηλό ποσοστό στον πρώτο γύρο και δημιουργήσει παράσταση νίκης.
    Πάντως μόνο με τους “φίλους” του δεν μπορεί να πάρει την Πελοπόννησο, όσο και αν οι ίδιοι θεωρούν, ότι μπορούν να σαγηνεύουν διαρκώς την κοινωνία.
    Με το σύνολο του πολιτικού προσωπικού απέναντι του, με επικοινωνιακό σχεδιασμό-σχολικής εκδρομής και με τις σημαντικές απώλειες που έχει το στρατόπεδο του, όλα είναι πολύ δύσκολα.
    Να σημειώσουμε επίσης οτι ο Νίκας δεν είναι Δράκος σε κανένα επίπεδο και θα μόνο εύκολη δεν θα είναι η μάχη με τον Τατούλη σε πρώτο χρόνο.
    Με ενωμένη την ΝΔ το 2014 κατέγραψε στους νομούς τα παρακάτω ποσοστά, τα οποία σήμερα θα πάνε στο μισό και στην Μεσσηνία ακόμα πιο κάτω απο το μισό.


    Θα δώσει μάχη να μπεί στον δεύτερο γύρο, όσο και αν είναι μαζί του τα στατιστικά στοιχεία.
    Οσο αφορά τον Δέδε, αν δούμε τα ποσοστά του 2014, σίγουρα θα κρατήσει την Κορινθία και ανεβάζοντας τα ποσοστά στους άλλους νομούς, κάτι που δεν είναι δύσκολο παρά την καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ένας απο τους δύο, που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.


    Η μάχη λοιπόν για την περιφέρεια είναι καθαρά πολιτική αλλά σε ένα βαθμό θα παίξουν ρόλο και τα πρόσωπα που θα κληθούν να υπερασπιστούν την πολιτική στα ψηφοδέλτια.
    Ολα είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο…!

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn