Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζορμπάς με τον Καλλίρη

0
371
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα οι Δήμοι, πρέπει να λειτουργήσουν ως θεσμός πραγματικής Διακυβέρνησης, με στόχο την κοινωνική ευημερία και την ανάπτυξη. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας πρέπει να αποτελεί την αυτονόητη συνθήκη που προηγείται ή/και συντρέχει με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός στοχευμένου και ανταποδοτικού αναπτυξιακού πλάνου για τον τόπο.

Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας και υποψ. Δήμαρχο Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στη διαμόρφωση ένα ισχυρού θεσμού διακυβέρνησης που θα επιτύχει την πραγματική και πολυεπίπεδη εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.

Μιχάλης Ζορμπάς

Δικηγόρος Πρωτοδικείου Κορίνθου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μιχάλης Ζορμπάς είναι Δικηγόρος Κορίνθου, ασκώντας μάχιμη δικηγορία από το 1998. Πολύτεκνος (4 παιδιά), εργάζεται στην Κόρινθο και κατοικεί στα Εξαμίλια. Είναι γιος του επίσης Δικηγόρου Κορίνθου, Γεώργιου Ζορμπά.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου κατά τις περιόδους 2008-2011 και 2014- 2017. Με συνεχή συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» από το 2009 μέχρι σήμερα, του οποίου μάλιστα διετέλεσε και Πρόεδρος κατά την περίοδο 2015-2017.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος πολιτιστικών και αθλητικών Σωματείων της Κορίνθου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn