Και με τα λεφτά του Επιμελητηρίου θα σπεκουλάρετε;

0
68
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η απόφαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου, να δοθεί οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες εμπόρους του Βραχατίου απο τις πλημμύρες δεν είναι αποτέλεσμα ΚΑΜΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ του προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Βραχατίου, παρά μόνο απόφαση της ίδιας της διοίκησης.

Μία απόφαση που έχει ληφθεί πολύ καιρό πριν και πολύ κακώς προσπαθεί ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου να το περάσει ότι έγινε…κατόπιν ενεργειών του…

Το θέμα γίνεται αστείο…!

Καμία ενέργεια δεν έγινε και δεν μπορούσε να γίνει , όταν ο ίδιος δεν είχε καν ιδέα τι είχε αποφασίσει το Επιμελητήριο και ποιοί έχουν υπογράψει την απόφαση.

Που , πότε και πως πίεσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου τον Παναγιώτη Πιτσάκη;;; Μέχρι τον χορό του εμπορικού συλλόγου δεν τον ήξερε καν…!

Ας δεί προσεχτικά ποιοί έχουν υπογράψει την απόφασηκαι ιδιαίτερα πότε την υπέγραψαν και μάλλον θα σταματήσει η προεκλογική σπέκουλα, που θα εκθέσει όσους νομίζουν ότι βρισκόμαστε στο 1950…!

Είναι η δέσμευση του Παναγιώτη Πιτσάκη και των συνεργατών του και μόνο.

Τελεία και παύλα.

18 μέλη – επιχειρηματίες του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου συναντήθηκαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Πιτσάκης, μέλη της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου και του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου και μέλη του, που είχαν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Ά Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, ο ΄Β Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Κουκουλάκης, η Γενική Γραμματέας, Ελένη Κωνσταντίνου, το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Μπίτζιος και από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου, ο Διευθυντής, Σωτήρης Κοροβήλος,ο Ταμίας, Πέτρος Αγραφιώτης, η Αντιπρόεδρος, Ελένη Μανάβη και ο Γραμματέας, Βασίλης Αναστασόπουλος. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βραχατίου παρευρέθηκε ο Πρόεδρος, Γεώργιος Δαλιβίγκας και τα μέλη που ζημιώθηκαν από τις πλημμύρες.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η απόδοση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια της Έκθεσης «Πελοπόννησος 2018», όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί η Διοίκηση. Λίστα με τα ονόματα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου είχε δοθεί από τον κ. Δαλιβίγκα, ο οποίος παρέλαβε το βοήθημα από τον κ. Αγραφιώτη.

Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Πιτσάκης και η Διοίκηση αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι μένουν πιστοί στις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις τους.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn