Ξαφνικός έρωτας Τατούλη με Σαμαρά!

0
59
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε ερώτηση πολιτικής φύσεως, που δέχθηκε από δημοσιογράφο, εάν η δική του μη στήριξη από την Ν.Δ. έχει “ονοματεπώνυμο” και ίσως από τον πρώην αρχηγό κ. Σαμαρά, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση των «Ολοκληρωμένων προγραμμάτων καταπολέμησης κουνουπιών και άλλων εντόμων διαβιβαστών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

“Δεν ζητήσαμε καμα στήριξη ούτε το 2010 ούτε το 2014 ούτε και 2019, και το ξέρετε πολύ καλά και εσείς και οι πολίτες”, ήταν η απάντηση του Πέτρου Τατούλη.

Ο κ. Τατούλης διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως όταν δόθηκε η στήριξη, δόθηκε από συγκεκριμένους κομματικούς φορείς στην προσπάθεια που έκανε, είτε στην πολιτική προσπάθεια το 2010, που ήταν ένα πρωτοπόρο εγχείρημα, υπενθυμίζοντας πως πίσω από το εν λόγω εγχείρημα η χώρα βρέθηκε και σύρθηκε, η συνεργασία διαφόρων πολιτικών χώρων, που προέκυψε με κυβερνήσεις που συμμετείχαν πλέον του ενός κόμματος, ήταν απόρροια της δικής του πρωτοβουλίας και το 2014 υπήρξε η αναγνώριση του έργου και έτσι δόθηκε η στήριξη, λέγοντας συγκεκριμένα πως, αναγνωρίστηκε το μεγάλο έργο που έχει γίνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα οποία δεν είναι λόγια δικά μου αλλά, λόγια του τότε Προέδρου της Ν.Δ. κ. Σαμαρά.

Ξεκάθαρα τόνισε πως “δεν έχω πει ποτέ ότι η πρωτοβουλία της Ν.Δ. να δώσει στήριξη κάπου αλλού ήταν απόρροια των πιέσεων του τέως Πρωθυπουργού και τέως Προέδρου της Ν.Δ.του κ. Σαμαρά.

Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε πως, παραμένει σταθερός στην άποψή του πως η επιλογή είναι επιλογή του ιδίου και της ομάδος του.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn