Μετριέται στην πρώτη τριάδα ο Γιώργος Οικονόμου!

    0
    202
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η μάχη της περιφέρειας είναι μία πολύ σκληρή μάχη, για όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που απευθύνονται σε 140.590 ψηφοφόρους σε όλο τον νομό Κορινθίας.
    Αυτές οι εκλογές έχουν και μία ακόμα ιδιαιτερότητα λόγω της απλής αναλογικής, διότι οι συνδυασμοί στην Κορινθία θα εκλέξουν 3-4 συμβούλους απο τους 13 που έχει στο περιφερειακό συμβούλιο η ενότητα της Κορινθίας.
    Ανάμεσα στους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους όλων των συνδυασμών ξεχωρίζει η έντονη παρουσία του Γιώργου Οικονόμου.
    Αποδεικνύει και στην περιφέρεια ότι έχει το DNA του μαχητή που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ήττα.!
    Απο την στιγμή που πήρε την απόφαση να κατέβει με τον Πέτρο Τατούλη ξεκίνησε έναν πολύ μεγάλο και σκληρό αγώνα εκλογής.
    Θα μπορούσε βέβαια να μείνει στην ασφάλεια του πολιτικού του χώρου και να ήταν πιο εύκολη η εκλογή του αλλά όπως λέει ο ίδιος ακολούθησε την καρδιά του και τους φίλους του.
    Στον συνδυασμό Τατούλη θα αναμετρηθεί με μπαρουτοκαπνισμένους περιφερειακούς συμβούλους και ισχυρά ονόματα στην Κορινθία, αλλά στόχος του είναι να κάνει τις μεγάλες υπερβάσεις.
    Οσοι στην αρχή θεώρησαν ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ήταν χαλαρός έκαναν λάθος, γιατί εκτίμησαν σωστά τον χαρακτήρα του που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απο το απόλυτο.
    Σήμερα και ενώ βρισκόμαστε στην μέση της προεκλογικής περιόδου, ο Γιώργος Οικονόμου έχει ήδη πάει σε όλη την Κορινθία και έχει δημιουργήσει ισχυρές ομάδες στήριξης, βάζοντας τις βάσεις να είναι ένας εκ των τριών πρώτων σε σταυρούς στον συνδυασμό Τατούλη.
    Επιπλέον είναι νέο πρόσωπο στις περιφερειακές εκλογές και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σε ηλικίες που είναι δύσκολα προσβάσιμες.
    Εχοντας το προνόμιο να είναι βασικός διεκδικητής του πρώτου σταυρού στην Ανατολική Κορινθία, οι εκτιμήσεις είναι ότι ο Οικονόμου θα είναι στην πρώτη τριάδα εξασφαλίζοντας την εκλογή του στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn