Η εκδρομή στη Καλαμάτα.. Η αύρα του Τίμου…Ο Θανάσης της διπλανής πόρτας..

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

?  Άδοξα τελείωσε η συνδικαλιστική εκδρομή στη Καλαμάτα για το συνέδριο της ΓΣΕΕ και τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Να πούμε απ την αρχή ότι είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που δυναμιτίζει την ενότητα του εργατικού κινήματος.

? Αλήθεια όμως ,τα τελευταία χρόνια, η ΓΣΕΕ που ήταν παρούσα;Σε περιόδους κρίσης το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να βρίσκει τρόπους να συνθέτει τις απόψεις ,να αμβλύνει τις αντιθέσεις και να έχει ένα εθνικό σχέδιο απελευθέρωσης από τα δεσμά της δουλοπαροικίας.Όσο για τα συνέδρια, κανείς μπορεί να αναζητήσει τα αποτελέσματα τους στο διαδίκτυο, για να διαπιστώσει ότι τα περισσότερα ήταν συνέδρια χειροκροτητών και ποδοκροτητών.Συνέδρια ανάδειξης ηγεσιών γερασμένων και παροπλισμένων ηθικά, πολιτικά και ιδεολογικά. Ο πρόεδρος βρίσκεται στο τιμόνι της από το 2007.Τρείς ολυμπιάδες είναι αρκετές.

? Αύρα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και ελπίδας στη συγκέντρωση του Τιμολέοντα Πιέτρη.Στο κάλεσμα ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ,δεκάδες νέες και νέοι πλημμύρησαν το δημαρχείο Κορίνθου στην παρουσίαση του συνδυασμού του.Άμεσος, ειλικρινής,και χαμογελαστός ο Τίμος.Ειλικρινά τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.Η νέα γενιά πρέπει να βρει τον βηματισμό της και με ένα νέο αυτοδιοικητικό αλφάβητο να πάρει τη ζωή στα χέρια της.Το μέλλον της ανήκει.

?  Παραβρέθηκα στη συγκέντρωση του συνδυασμού αλλάΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ στα ίσθμια. Είμαι οπαδός της αγοράς του λόγου γιατί η συνομιλία φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών, απελευθερώνει συναισθήματα ,δημιουργεί μια νέα ατμόσφαιρα ανάδειξης των προβλημάτων και συνεννόησης .Η δημοτική κίνηση με επικεφαλής τον Γιάννη Καραπανάγο,δουλεύει μεθοδικά και μπορεί να κάνει την έκπληξη στις εκλογές του Μαΐου.

?  Ο γιατρός είναι αυθεντικός. Παρακολουθώ απ την αρχή τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Βασιλείου και ειλικρινά με όσα λέει και γράφει δείχνει έναν άνθρωπο, απαλλαγμένο από το άγχος των ποσοστών.Λέει αλήθειες,γνωρίζει τα προβλήματα και μιλάει απλά ,καθαρά και αληθινά.

?  Τον Σπύρο Σταματόπουλο κανένας δεν τον σταματά. Είναι αλήθεια; Είναι υπερβολές; Μάλλον όχι. Η αυτοδιοικητική πορεία του από τον Φενεό στο Κιάτο δεν ήταν εύκολη. Κατάφερε να αλλάξει την φυσιογνωμία της περιοχής και το σπουδαιότερο να αλλάξει τις γεωαναπτυξιακές ανισότητες της ενδοχώρας με το παραλιακό μέτωπο.Τον Σπύρο κάποιοι τον προσφωνούν αστραπή. Μάλλον έχουν δίκιο!

?  Νέα Πνοή και νέα αρχή για τον δήμο Βέλου-Βόχας; Ο Θανάσης κάνει τη διαφορά. Μας εκπλήσσει θετικά με την ταχύτητα και τις ολοκληρωμένες θέσεις και απόψεις του για το παρόν και το μέλλον του δήμου. Δείχνει έναν άνθρωπο αυτάρκη και συγκροτημένο. Νοιώθει σιγουριά με την ομάδα που τον υποστηρίζει για την μάχη της κάλπης και της επόμενης μέρας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn