Να γιατί είναι κυριάρχος στο Κιάτο ο Σταματόπουλος!

    0
    242

    Ο Σπύρος Σταματόπουλος απολαμβάνει μία μοναδική αυτοδιοικητική εμπειρία, για πρώτη φορά.
    Βλέπει κάθε μέρα να διασπάται όλο και περισσότερο η αντιπολίτευση, ενώ ο ίδιος δεν έχει να αντιμετωπίσει δικούς του συνδυασμούς ούτε δεξιά, ούτε αριστερά.
    Μένει ολομόναχος και προνομιακός συνομιλητής της εκλογικής του βάσης, την ίδια στιγμή, που εκδηλώνονται κινήσεις στον ευρύ χώρο της αντιπολίτευσης οι οποίες διασπούν στην ουσία το ίδιο διασπασμένο αντι-Σταματοπουλικό μέτωπο.
    Ξέρει πολύ καλά ο δήμαρχος του Κιάτου πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία και επίσημα, ότι αν πάει έτσι στον δεύτερο γύρο, η διαφορά με τον δεύτερο θα είναι χαοτική και μη αναστρέψιμη, όταν μάλιστα οι αντιθέσεις στην αντιπολίτευση είναι πολλαπλάσιες απο όσα πιθανόν θα μπορούσαν να την ενώσουν.
    Η αντιπολίτευση του Κιάτου, πλέον είναι σε ένα μεγάλο δίλημμα.
    Ή θα ενωθεί τώρα ή δεν μπορεί να περιμένει καμία τύχη σε κανένα γύρο.
    Επειδή όμως η αντιπαράθεση με τον Σταματόπουλο δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο αλλά προσωπικό, είναι εξαιρετικά δύσκολη κάθε προσπάθεια.

    Μάταιη…!
    Ο Μάρκος Λέγγας έθεσε δημόσια ένα πολιτικό πλαίσιο, συνεννόησης στην αντιπολίτευση αλλά κανείς δεν μπήκε ΟΥΤΕ στον κόπο να το απορρίψει…!
    Να μην ξεχνάμε ότι το Κιάτο έχει ένα δήμαρχο που έχει την φυσιολογική φθορά της δεύτερης θητείας αλλά ΑΥΤΟΣ βάζει μία ατζέντα έργων και ανάπτυξης που δεν έχει αντίλογο και έχει λαϊκό έρεισμα…!
    Ο ίδιος Δεν έχει διασπάσεις, δεν έχει καταγγελίες, δεν έχει τριβές στο εσωτερικό του.
    Δεν είναι ο Σταματόπουλος ο δήμαρχος που έχει καταρρεύσει στην κοινωνία ή έχει κουράσει και αυτό η αντιπολίτευση δεν το έχει εκτιμήσει στην σωστή του διάσταση.
    Με συνδυασμούς που στοχεύουν στην καλύτερη περίπτωση, στο 10% πρέπει να βρεί τρόπο ο ίδιος να χάσει και μάλλον δεν έχει καμία τέτοια διάθεση.