Αδελφοποίηση του δήμου Σπάρτης και Παγγαίου

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Περάμου Καβάλας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, διεξήχθη την Τρίτη 5 Μαρτίου, η τελετή αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Σπάρτης και Παγγαίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, της αντιπροσωπίας του Δήμου Σπάρτης, με επικεφαλής το Δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη, Δημοτικών Συμβούλων των Δήμων Σπάρτης και Παγγαίου, μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Σπάρτης και των τοπικών σχολικών μονάδων.

Το πρόγραμμα της τελετής, εκτός από την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας, περιελάμβανε χαιρετισμούς επισήμων, ομιλία από το Δικηγόρο – ιστορικό ερευνητή Θεόδωρο Λυμπεράκη και ανταλλαγές δώρων – αναμνηστικών.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, επισήμανε τα ακόλουθα: «Είναι χρέος μας, αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 2.500 χρόνια να συνεχισθεί, κυρίως με τα παιδιά μας που πρέπει να μάθουν ιστορία, γιατί λαός που ξέρει την ιστορία του δεν πεθαίνει ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πρωτεργάτες αυτής της αδελφοποίησης, τους κ.κ. Μπακή και Ζουμπλιό, όπως και τα στελέχη των δύο δήμων που προσπάθησαν για να προχωρήσει η όλη διαδικασία».

Ο «σπόρος» της αδελφοποίησης των δυο περιοχών μπήκε το 2014, όταν ο Νίκος Μπακής, Μέλος της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων, βρέθηκε στη Νέα Πέραμο κι είχε επαφές με τον πρόεδρο της κοινότητας, καθώς και με κατοίκους της περιοχής. Αμφότερους τους Δήμους ενώνουν κοινές ιστορικές και πολιτισμικές αναφορές, οι οποίες έχουν έρεισμα στο χαρισματικό Σπαρτιάτη στρατηγό Βρασίδα.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με το Θουκυδίδη, το 422 π.Χ., κατά τη διάρκεια εκστρατείας κατά της Αμφίπολης, εγκλωβίστηκε με το πλοίο του στον κόλπο της Νέας Περάμου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως, κατάφερε να διαφύγει, αφού μετέφερε το καράβι του, κατασκευάζοντας έναν αυτοσχέδιο δίολκο, πάνω από μια στενή λωρίδα στεριάς, όπου χωρίζει τον κόλπο της Νέας Περάμου με την ανοιχτή θάλασσα.

Για το λόγο αυτό η χερσόνησος στη Νέα Πέραμο, ονομάστηκε «Κόλπος Στρατηγού Βρασίδα». Η πόλη για να τον τιμήσει έδωσε το όνομά του στην ποδοσφαιρική ομάδα Α. Μ. Σ. Βρασίδας Νέας Περάμου, ενώ διοργανώνει ετήσιες εκδηλώσεις με ομιλίες και αθλητικούς αγώνες.

Η εκδήλωση «επισφράγισε» τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας, που θα ενώνουν εφεξής τους δύο Δήμους, οι οποίοι προσέγγισαν ο ένας τον άλλον, βασιζόμενοι στις συγκλίνουσες αντιλήψεις τους σε θέματα, που άπτονται της προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ευρύτερης διαδημοτικής συνεργασίας.

Οι στόχοι της αδελφοποίησης, συνοψίζονται στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, χρήσιμων πρακτικών, εμπειριών και γνώσεων σε διοικητικά και πολιτιστικά θέματα, στη διοργάνωση τουριστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, σε επισκέψεις οργανισμών και συλλόγων, φοιτητών και μαθητών, καθώς και στην αδελφοποίηση σχολείων και γενικότερα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Άλλωστε, η δραστηριοποίηση του Δήμου Σπάρτης στη θεματική των αδελφοποιήσεων, σε εγχώρια και διεθνή κλίμακα, είναι ενδεικτική του συνεργατικού πνεύματος που χαρακτηρίζει τους ιθύνοντές του, οι οποίοι λειτουργούν με στόχο τη σύναψη ειλικρινών σχέσεων και αμοιβαία επωφελών συνεργασιών.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn