Ο ψυχοθεραπευτής π.Φάρος στο Επιμελητήριο

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και οι Εκδόσεις Αρμός συνδιοργάνωσαν, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή τον ψυχοθεραπευτή π.Φιλόθεο Φάρο.

 Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Κιβωτός ευχαρίστησε το Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου για την φιλοξενία, τον π.Φιλόθεο Φάρο, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, τις Εκδόσεις Αρμός, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας και το κοινό, που γέμισε το Επορικό Επιμελητήριο.

 Η κ.Χρύσα Αθανασοπούλου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Ευρωγνώση”, Λουτρών Ωραίας Ελένης & Ισθμίας παρουσίασε τον προσκεκλημένο ψυχοθεραπευτή π.Φιλόθεο Φάρο και του έδωσε τον λόγο.

 Ο π.Φιλόθεος Φάρος μίλησε στο κοινό για την τέχνη της ζωής και τους προβληματισμούς της ανθρώπινης καθημερινότητας, θίγοντας ποικίλα θέματα, όπως την αγάπη, τον έρωτα, τον γάμο, τα παιδιά, την οικογένεια, την μνησικακία, τις ασθένειες, τον θάνατο, το πένθος, την ανθρώπινη συμπεριφορά γενικότερα, την αναζήτηση της αλήθειας, τον Θεό και συνομίλησε με το κοινό, απαντώντας σε ερωτήματα και προβληματισμούς με μια εντελώς διαφορετική οπτική!

 Στο τέλος της εκδήλωσης, το κοινό τον καταχειροκρότησε και πολλοί τον πλησίασαν για να τον ευχαριστήσουν από κοντά και να του ζητήσουν να  υπογράψει κάποιο αντίτυπο από τα βιβλία του.

Τσέτσι Τσάνκοβ

Φωτογράφος

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn