Νέα προσωπική επίθεση στον Δέδε απο Νικολάκου!

0
21
Σε νέα προσωπική επίθεση εναντίον του Γιώργου Δέδε προχώρησε χθες η αντιπεριφερειάρχης κα.Νικολάκου,αμέσως μετά την ανακοίνωση ονομάτων στην Μεσσηνία, η οποία άλλαξε το πολιτικό σκηνικό στην περιοχή.
Νικολάκου | «Προεκλογικές φούσκες οι υποσχέσεις Δέδε»

Η πολιτική «γύρα» του κ. Δέδε σε όλους τους δήμους, για να μοιράσει λεφτά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους πληγέντες από την κακοκαιρία πολίτες της Πελοποννήσου, δεν συνιστά μόνο λαϊκισμό, αλλά απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής.

Τα ψίχουλα που ‘’μοιράζει‘’ ο κ. Δέδες, δεν ανταποκρίνονται και δεν καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, των επιχειρηματιών και των αγροτών της Πελοποννήσου.

Ο κ. Δέδες έχει υποχρέωση ως στέλεχος του Υπουργείου Υποδομών να απολογηθεί στους πολίτες της Πελοποννήσου για την ανυπαρξία έργου σε ότι αφορά τους οδικούς άξονες και τις προεκλογικές «φούσκες» που ακούγονται από τον ίδιο και τον Υπουργό κ. Σπίρτζη. Αποκορύφωμα του εμπαιγμού τους προς τους Πελοποννήσιους πολίτες είναι ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, όπου με καινοφανή πολιτικά ήθη «τάζει» τη δημοπράτησή του χωρίς να έχει ούτε τις μελέτες έτοιμες, ούτε εξασφαλισμένο προϋπολογισμό, αγνοώντας παράλληλα εντελώς τις τοπικές κοινωνίες.

Οι Πελοποννήσιοι δεν έχουν ανάγκη από όψιμους προστάτες ή ευεργέτες. Ό,τι και να κάνει ο κ. Δέδες δεν θα απαλλαγεί από την προσωπική του πολιτική διαδρομή:

  • ανύπαρκτο έργο ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας,

  • πολιτική αναξιοπιστία στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον εμπιστεύθηκαν στις περιφερειακές εκλογές του 2014,

  • άρνηση της σημερινής πολιτικής του ταυτότητας ως διορισμένο στέλεχος της κυβέρνησης Σύριζα,

  • «μασκάρεμα» της κομματικής του υποψηφιότητας ως «ανεξάρτητης».