Ο Σταυρέλης που δεν είναι σταρ…μπορεί να γίνει δήμαρχος;

0
223
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λένε κάποιοι:
-“Πολύ καλός ο Νίκος Σταυρέλης αλλά δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές,γιατί δεν είναι λαϊκιστής”…
Εχουν δίκιο.

Δεν είναι λαοπλάνος και λαϊκιστής και δεν γλύφει εκεί που φτύνει.
Δεν είναι ο υποψήφιος που για να πάρει έναν ψήφο, θα κάνει πως τάχα ενδιαφέρεται για ανθρώπους, που τους προξένησε κακό ή τους απέρριψε ή ακόμα χειρότερα τους έβρισε…
Ναι δεν είναι αυτό, δεν μπορεί να γίνει αυτό και αν προσπαθήσει να το κάνει θα γελοιοποιηθεί.
Είναι ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ πολίτης, που δεν είναι οξύθυμος, δεν λέει άλλα μπροστά και άλλα πίσω, δεν απαξιώνει κανέναν, ένας πολίτης που δείχνει σεβασμό σε όλους.
Ενας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ άνθρωπος, ο οποίος όταν μπαίνει σε ένα καφενείο, έχει συστολές, δεν υποκρίνεται και δεν κάνει τον τάχα άνετο.

Ελάχιστοι γνωρίζουν την γυναίκα του, τα παιδιά του, τα αδέλφια του γιατί κανείς δεν εμπλέκεται στην δημόσια δράση του εδώ και 20 χρόνια και σεμνά μένουν πίσω.
Πιθανόν ένας άνθρωπος με στρωτή και ευθεία συμπεριφορά, με ήθος και αξιοπρεπή στάση, να μην είναι λαμπερός. Και δεν είναι λαμπερός.
Δεν ανήκει στην τοπική showbiz και τους σταρ.
Δεν είναι σελέμπριτι…!
Δίπλα μας βλέπουμε να λάμπουν τοπικοί αστέρες,νεόκοποι σελέμπριτι, που είναι το απόλυτο τίποτα, που έχουν μία πορεία ανάμεσα στο ποινικό δίκαιο και τον αναλφαβητισμό, αλλά είναι “δυνατά χαρτιά”, διεκδικώντας το απόλυτο τίποτα.
Αν η Κόρινθος θέλει να διοικείται απο αμαθείς, ανίκανους, μέτριους που τους ενδιαφέρει το προσωπικό τους συμφέρον, τότε ο Νίκος Σταυρέλης θα κάνει μία πολύ καλή πορεία και θα αφήσει πίσω του την αίσθηση του αξιοπρεπούς,αλλά δεν θα γίνει δήμαρχος.
Αν όμως η Κόρινθος επιλέξει την κανονικότητα, τότε η κοινωνία θα στραφεί προς αυτόν,χωρίς περιστροφές και προαπαιτούμενα.
Οι καιροί επιβάλουν αλλαγή πορείας τόσο στον δήμο όσο και στο περιβάλλον που διαμορφώνει η τοπική αρχή.
Νέος ήθος, νέες συμπεριφορές και επανεκκίνηση του δήμου Κορινθίων, ζητά διαρκώς ο Νίκος Σταυρέλης και αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στα αιτήματα τόσο των μεγαλύτερων σε ηλικία όσο και τον νέων.
Αν η επιλογή δημάρχου γινόταν μέσω ΑΣΕΠ, είναι δεδομένο ότι θα ήταν ήδη δήμαρχος, αλλά δεν γίνεται.
Η πόλη αναζητά την κανονικότητα της και τις ίσες ευκαιρίες σε όλους και όσοι πιστεύουν ότι δήμαρχος θα εκλεγεί όποιος λαϊκίσει περισσότερο θα διαπιστώσουν ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει οριστικά.
θα διαπιστώσουν επίσης ότι απο αυτούς που κάνουν πολύ θόρυβο διαλαλώντας την κενότητα κανείς δεν θα εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και βάζουμε στοίχημα για αυτό.
Οταν οι Κορίνθιοι κλειστούν στο παραβάν και θα επιλέξουν δήμαρχο, δεν θα προσπεράσουν εύκολα τον Σταυρέλη και αν το κάνουν θα ξέρουν ότι δεν θα έχουν ψηφίσει αξιοκρατικά.

Γ.Λ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn