Δυναμώνει αποτελεσματικά ο Νίκας στην Κορινθία!

    0
    29
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ κ.Παναγιώτης Νίκας, στρατηγικά έχει επενδύσει πολλά στην Κορινθία. Ξέρει απο την αρχή ότι αν έρθει έστω και δεύτερος στην Κορινθία, θα κερδίσει πολλά παραπάνω απο την συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο.
    Εχει πάρει πάνω του τον αγώνα στην περιφερειακή ενότητα και βελτιώνει διαρκώς το ψηφοδέλτιο του.

    Είτε με πίεση δική του, είτε με πίεση της Πειραιώς, το σύνολο των στελεχών της παράταξης είναι πλέον κοντά του δημόσια.
    Κυκλοφορεί έντονα ότι σύντομα θα ανακοινώσει και ονόματα που έχουν ιστορία στην Κορινθία και μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά, όπως της πρώην βουλευτού κας Αθηνάς Κόρκα, που ήδη ανακοινώθηκε και του επιχειρηματία κ.Σωτήρη Μουρίκη, που είναι θέμα χρόνου.
    Η ΝΟΔΕ, οι Δημοτικές οργανώσεις, οι πρώην βουλευτές, αλλά και θεσμικά στελέχη, δείχνουν να συσπειρώνονται όλο και περισσότερο κοντά στον υποψήφιο περιφερειάρχη και αυτό φαίνεται πλέον τόσο στις ομιλίες του, όσο και στις επιλογές προσώπων.
    Εχει να ανακοινώσει 11 ακόμα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, που θα αποτελούν επιλογή του και θα ανταποκρίνονται στην λογική της κομματικής συσπείρωσης.
    Βέβαια έχει να αντιμετωπίσει τους δεξιούς περιφερειακούς συμβούλους του κ.Τατούλη αλλά και κοινωνικούς και θεσμικούς παράγοντες, που ήδη στηρίζουν τον περιφερειάρχη, λειτουργώντας “αντάρτικα”.

    Στο επιτελείο του κ.Νίκα εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος θα περιορίσουν δραστικά την δυναμική των γαλάζιων στελεχών του περιφερειάρχη στην Κορινθία, γιατί περιμένουν και παρέμβαση προσωπικά απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Πελοπόννησο.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn