«Oh My Greece» | Η νέα καμπάνια για τον τουρισμό είναι μαγική

0
14
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

«Oh My Greece! Unlock the Feeling».

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό από τη Marketing Greece, λίγους μήνες πριν έρθει το καλοκαίρι.
Μέσα σε 2 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα, οι εικόνες μεταφέρουν χρώμα και ήχους από Ελλάδα, με χαμογελαστούς Έλληνες να αποτυπώνουν τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που βιώνει o επισκέπτης στην Ελλάδα πίσω από τέσσερις λέξεις: «Άκου», «Φάε», «Έλα», «Βούτα».

«Είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε το συναίσθημα;», παρακινεί η καμπάνια, που έχει ήδη κερδίσει καρδιές στο διαδίκτυο.

«Το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι ένας συνδυασμός από φύση, πολιτισμό, γαστρονομία, συνήθειες και τρόπο ζωής. Είναι όμως και κάτι ακόμα, πιο άμεσο και πιο βαθύ: Η επαφή με τους ανθρώπους. Η σχέση με τους ντόπιους. Η εγγύτητα και η οικειότητα. Πρέπει πραγματικά να καταλάβουμε πόσο υπερτερούμε σε αυτό το επίπεδο και πόσο αγαπητοί γινόμαστε. Η φιλοξενία για τους επισκέπτες μας δεν είναι μόνο οι άριστες συνθήκες διαμονής. Είναι στον ίδιο ή και σε μεγαλύτερο ίσως βαθμό η εγκαρδιότητα των ντόπιων, η ευκολία της επαφής, η αμεσότητα, η φιλικότητα, το χαμόγελο», δήλωσε η CEO της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα, στην παρουσία της καμπάνιας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Νίκος Σκαλκώτας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn