Στο Δερβένι το ενδιαφέρον της Α’ κατηγορίας Κορινθίας

0
111
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αρκετά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει η αυριανή (Σάββατο 23/2/19, 15:00) 20ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006 αγωνίζεται στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ», κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου, ο οποίος θα προσπαθήσει για την νίκη, ώστε στο τέλος να αποφύγει από επικίνδυνες περιπέτειες…

Στα Αθίκια ο Τενεάτης θέλει να επιστρέψει στις νίκες , απέναντι στον φορμαρισμένο ΑΟ Λουτρακίου.

Στο Ζευγολατιό θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Βόχας ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού και την Ελλάδα Βέλου. Και οι δύο «συνδημότισσες» ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στη νίκη καθώς ο ΑΟΖ προέρχεται από ήττα στο Ξυλόκαστρο, από τον Ηρακλή, ενώ η Ελλάδα Βέλου έχασε βαθμούς στην έδρα της μετά το ισόπαλο 1 – 1 με τον Αστέρα Δερβενίου.

Στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου ο Άγιος Γεώργιος υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου , την ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή, ενώ την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακός , στο Ξυλόκαστρο μάχεται με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Στη Νεμέα ο Πανεμεατικός υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ μάχεται στο ντέρμπι των ουραγών με την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων που το περασμένο Σάββατο σημείωσε την «παρθενική» της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα με την Θύελλα Λεοντίου. Είναι ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, μέσα σε λίγες ημέρες.

Την Τετάρτη (20/2) η Θύελλα Λεοντίου επικράτησε 1 – 0 του Σαρωνικού Γαλατακίου, στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης  του Κυπέλλου Κορινθίας. Ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου θα διεξήχθη την Τετάρτη 6/3/2019- 15:00, στο Γαλατάκι.

Η 20η αγωνιστικη:

Αστέρας Δερβενίου Α.Σ. Κόρινθος 2006
Τενεάτης Αθικίων ΑΟ Λουτράκι
ΑΟ Zευγολατιού Ελλάς Βέλου
Αγ. Γεώργιος Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Παννεμεατικός Πέλοπας Κιάτου
Πανκαμαριακός Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Σαρωνικός Γαλατακίου Θύελλα Πετρίου
ΠΑΣ Κλένια Αγ. Θεόδωροι

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn